10 januari 2022

Blauw FC Barcelona trainingspak 2022

De spelers van FC Barcelona dragen komende periode een nieuw presentatiepak. Het zogenaamde Nike Strike FC Barcelona presentatiepak is onderdeel van de Nike X FC Barcelona collectie 2022, waartoe ook het oranje FC Barcelona trainingspak 2022 behoort. Het presentatiepak is het pak dat de selectie van trainer Xavi draagt tijdens het reizen naar de La Liga, Europese en Copa del Rey wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2021-2022. Dit pak wordt dus van januari tot mei 2022 gedragen. Dit trainingspak wordt alleen gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en na afloop van de wedstrijden, bijvoorbeeld tijdens een persconferentie. In dit pak wordt dus niet getraind.

FC Barcelona trainingspak met capuchon

Toch is het presentatiepak wel ideaal om in te trainen of te sporten. Het Barcelona presentatiepak bestaat namelijk uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Het knit trainingsjack is ook weer uitgerust met een capuchon, waardoor het ook een ideaal pak is om op straat of casual te dragen. De capuchon is uitgerust met gele touwtjes. Verder heeft het jack de bekende kenmerken. Het trainingsjack heeft een doorlopende rits en de zijkanten bevatten zakken met ritsjes om spullen in op te bergen. Op de rechterborst van het jack prijkt de swoosh van Nike. Het Nike logo bevat een blauwe schaduwrand en het logo van FC Barcelona op de andere borst bevat een rode schaduwrand. Dit is natuurlijk een verwijzing naar de clubkleuren van de Catalanen.

Het FC Barcelona presentatiepak wordt gecompleteerd door een blauwe trainingsbroek. Deze broek bevat aan de onderkant zogenaamde cuffs. Hierdoor sluit de broek naadloos aan op de benen. De trainingsbroek heeft ook een taps toelopend design. Dit betekent dat de broek naadloos om de kuiten en enkels valt. Ook rondom de logo's van Barcelona en Nike ter hoogte van de heupen bevinden zich dezelfde schaduwranden als op het trainingsjack. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband, voor de perfecte pasvorm. Verder bevat de trainingsbroek aan de zijkanten twee zakken.

Ook deze jaargang is alle FC Barcelona trainingskleding uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in het materiaal van het blauwe FC Barcelona trainingspak verwerkt en zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant worden getransporteerd. Bovendien heeft het een ventilerend effect. Hierdoor is het een perfect trainingspak om in te sporten.

Barcelona trainingspak 2022 bestellen

Het blauwe FC Barcelona trainingspak 2022 is het enige trainingspak dat in alle kindermaten beschikbaar is. Voor baby's/peuters (maten 3-6 maanden, 6-9 maanden, 9-12 maanden, 12-18 maanden, 18-24 maanden en 24-36 maanden) is het pak slechts € 59,95. Voor kleuters (3-4 jaar, 4-6 jaar en 7-8 jaar) is het trainingspak € 64,95. In de overige kindermaten (128, 140, 152, 164 en 176) is het trainingspak € 99,95 en voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het trainingspak € 129,95. Check ook andere FC Barcelona trainingskleding in de onderstaande winkels.

Bestel het blauwe FC Barcelona trainingspak direct in de officiële NIKE SHOP!

of deze fanshop!

of deze winkel!

Blauw FC Barcelona trainingspak 2022

Blauw FC Barcelona trainingspak 2022

Trainingspak FC Barcelona 2022