Oranje FC Barcelona trainingspak 2022

FC Barcelona draagt vanaf nu een oranje trainingspak! Dit nieuwe pak is onderdeel van de Nike X FC Barcelona trainingscollectie 2022, welke door de spelers gedragen wordt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa Del Rey en Europese wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2022, dus van januari tot mei. Dit betreft direct het laatste trainingspak van dit seizoen. In mei lanceren de club en het Amerikaanse sportmerk namelijk pas weer een nieuw trainingspak en dat betreft dan direct de collectie voor het seizoen 2022-2023.

Oranje FC Barcelona training sweater 2022

Het FC Barcelona trainingspak 2022 is het eerste trainingspak met het nieuwe Strike 2022 template. Dit template gebruikt Nike vanaf nu tot eind 2022 voor alle trainingspakken van clubs en nationale elftallen waarvan het kledingsponsor is. Het nieuwe trainingspak van FC Barcelona bestaat opnieuw uit een training sweater en een trainingsbroek. De training sweater is volledig oranje en bevat ook weer details uit de clubkleuren van de Catalaanse voetbalclub. De training sweater is weer uitgerust met een semi-hoge hals met een rits tot de borst. Ter hoogte van het bovenste gedeelte van de hals bevindt zich een vlak. De rechterkant van het vlak is blauw en de andere kant is rood. Dit is niet het enige gedeelte dat in stijl is van de clubkleuren van de Spaanse topclub. De zwarte swoosh op de rechterborst bevat namelijk een blauwe schaduwrand en het FC Barcelona logo op de andere borst bevat een rode schaduwrand. Een ander kenmerk van het nieuwe Nike Strike template is de all-over print op de mouwen. Dit betreft een print van ruiten en andere geometrische vormen. Bovendien bevatten de mouwen een oranje compressietaping voor de perfecte pasvorm. De onderkant van de mouwen zijn weer uitgerust met duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoor heen doet, valt de trainingstrui nog strakker om het lichaam. Het logo van BEKO prijkt in het blauw zowel op de voorkant als de achterkant van de sweater.

Er zijn twee verschillende versies van de oranje FC Barcelona training sweater. De spelers dragen namelijk de zogenaamde Elite versie. De elite versie bevat ook op de body een speciale structuur van geometrische vormen en compressiebanen. Op de plekken waar de spelers het meest zweten heeft Nike extra knit materiaal toegevoegd voor extra ventilatie. Deze constructie zorgt er bovendien voor dat de training sweater naadloos op het lichaam aansluit en de vorm aan neemt van de spiercontouren. Deze technologie wordt ook wel de Nike Dri Fit ADV technologie genoemd. De goedkopere versie van de sweater bevatten alleen de Nike Dri Fit technologie, maar zien er verder hetzelfde uit. De Nike Dri Fit technologie zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

FC Barcelona trainingsbroek 2022

Het FC Barcelona trainingspak 2022 wordt gecompleteerd door een donkerblauwe trainingsbroek, welke dezelfde structuur heeft als de training sweater. Op de bovenzijde van de pijpen staan de logo's van de club en Nike met blauwe en rode schaduwrand. De zijkanten van de broek bevatten ook een rode en blauwe golf. De bovenkant van de trainingsbroek bevat een elastische Nike FlyVent tailleband met trekkoord, om de pasvorm van de broek aan te passen. De broek heeft verder weer een taps toelopend design. Dit betekent dat de broek naar de onderkant nog strakker om de benen valt. De trainingsbroek is bovendien uitgerust met twee zakken met een rits. Ook van de broek en de sweater zijn er een replica en een elite versie.

Dit trainingspak vervangt vanaf nu het zwarte FC Barcelona Champions League trainingspak 2021-2022. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het gloednieuwe pak dat vanaf nu gedragen wordt door het keurkorps van trainer Xavi.

FC Barcelona trainingspak bestellen

Het oranje FC Barcelona trainingspak 2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De training sweater is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 64,95 en de Elite versie € 99,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is de training sweater € 54,95. De trainingsbroek bestel je ook vanaf deze prijs. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het FC Barcelona trainingspak direct in de officiële NIKE SHOP!

of deze fanshop!

of deze winkel 

FC Barcelona trainingspak 2022

FC Barcelona trainingsbroek 2022