13 juli 2021

Blauw Atletico Madrid trainingspak 2021-2022

Atletico Madrid draagt dit seizoen een fris en nieuw trainingspak! Vandaag lanceerden de Spaanse kampioen en kledingsponsor Nike naast de nieuwe trainingstenues ook het officiële Nike Atlético Madrid trainingspak 2021-2022. Dit pak wordt door ‘’ Los Rojiblancos’’ gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, La Liga en Copa del Rey wedstrijden in 2021-2022. Ook dit jaar bestaat het trainingspak weer uit een training sweater en een strakke trainingsbroek.

Blauw/roze Atlético Madrid training sweater 2021-2022

Aan het template van het nieuwe Atlético Madrid trainingspak heeft Nike niets veranderd. Evenals vorig seizoen heeft het trainingspak het Nike Strike template. Dit komt tot uiting in een aantal designelementen van het trainingspak. De mouwen van de blauwe Atlético Madrid training sweater bevatten een diagonale, fel rode (door Nike ‘’Crymson’’ genoemd) band over de mouwen. Deze tint rood komt ook weer terug in het Nike logo op de rechterborst en het clublogo op de andere borst. De badge van de Spaanse kampioen op de Nike Atletico Madrid training sweater betreft een monochrome badge. Dit betekent dat de badge niet de gebruikelijke (club)kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van het pak, in dit geval een combinatie van donkerblauw en fel rood. Een ander kenmerk van het Strike template is de all-over print van golven en ovale vormen op de mouwen. Ook de training sweater van ‘’Los Colchoneros’’ bevatten deze print. Verder heeft de training top een hoge hals met een rits tot de borst en zijn de mouwen aan de onderkant uitgerust met duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoor heen doet, valt de training sweater nog beter om het lichaam. Dit effect wordt ook bewerkstelligd door het materiaal van de training sweater. Dit betreft namelijk een combinatie van polyester en elastaan, welke als kenmerk heeft dat het elastisch is. Verder is de achterkant van de training sweater iets langer, voor wat extra bescherming.

Atletico Madrid trainingsbroek 2021-2022

Het trainingspak wordt gecompleteerd door een donkerblauwe Atlético Madrid trainingsbroek met fel rode (bijna roze) accenten. Ter hoogte van de bovenbenen bevindt zich een diagonale roze band en deze kleur komt ook terug in de logo’s van de club en Nike boven deze banen. De Atlético Madrid trainingsbroek heeft verder de volgende kenmerken:

  • De bovenkant van de Atlético Madrid trainingsbroek bevat een Nike FlyVent tailleband. Hiermee kun je zelf naar wens de pasvorm van de trainingsbroek aanpassen.
  • De zijkanten van de broek zijn voorzien van zakken met een rits om spullen in op te bergen.
  • Deze trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit houdt in dat de broek met name strak om de kuiten en enkels valt.
  • De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen.
  • De Nike Atlético Madrid trainingsbroek is gemaakt van hetzelfde materiaal als de training sweater. Bovendien bevat het pak de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van het pak verwerkt en zorgt ervoor dat vocht/zweet naar de buitenkant wordt getransporteerd. Bovendien heeft het een ventilerende werking.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het blauwe Atlético Madrid trainingspak 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Súarez, Felix, de Paul, Trippier, Llorente, Saul, Herrera, Correa en nog meer spelers.

Nike Atletico Madrid trainingspak bestellen

Het Nike Atletico Madrid trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De training sweater en trainingsbroek kun je vaak los van elkaar bestellen. De training sweater is voor volwassenen € 64,95 en voor kinderen € 54,95. De trainingsbroek is voor volwassenen € 64,95 en voor kinderen € 54,95. Beide items zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en voor kinderen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. 

Bestel het Atletico Madrid trainingspak direct in de officiële NIKE SHOP!

of deze webshop

of deze fanshop!

Atletico Madrid trainingspak 2021-2022

Achterkant Atletico Madrid trainingspak 2021-2022