13 juli 2021

Atletico Madrid trainingsshirts 2021-2022

Atlético Madrid en Nike hebben nu ook de nieuwe Atlético Madrid trainingsshirts 2021-2022 gepresenteerd. Deze trainingstenues worden door de club van trainer Diego Simeone gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in 2021-2022. Het trainingsshirt wordt door de Spaanse kampioen alleen gedragen tijdens de trainingen en de pre match top tijdens de warming-up van de club, vlak voordat de wedstrijden beginnen.

Blauw Atlético Madrid trainingsshirt 2021-2022

Het Atletico Madrid trainingsshirt 2021-2022 heeft, evenals vorig seizoen, het Nike Strike template. Het trainingsshirt is overwegend blauw (door Nike ‘’Hyper Kobalt’’ genoemd) met fel rode (Crymson) accenten. De diagonale band op de mouwen, welke kenmerkend is voor het Strike template, is fel rood. Ook de band aan de achterzijde van de ronde hals is fel rood. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het fel rood en de badge van de club op de linkerborst betreft een monochroom logo. Het embleem is namelijk geheel in stijl van de kleuren van het trainingsshirt: fel rood/blauw. De mouwen bevatten een all-over print van ovale vormen en golven, welke ook weer een kenmerk zijn van het Strike template van het Amerikaanse sportmerk. Het Atlético Madrid trainingstenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw trainingsbroekje, welke ook een all-over print van ovale vormen bevat. De pijpen bevatten bovendien een diagonale band in het fel rood, wat ook de kleur is van de logo’s van de club en Nike op de pijpen.

Atlético Madrid warming-up shirt 2021-2022

Het Atlético Madrid warming-up shirt 2021-2022 heeft een wat rijker design. Dit trainingsshirt is rood met een design van pijlen in een iets donkerder rode tint. Ook de ronde hals van de pre match top heeft en donkerder rode tint. Hetzelfde geldt voor de diagonale band op de linkermouw. Het Nike logo op de rechterborst is blauw en de badge van de club uit de Spaanse hoofdstad is een combinatie van blauw en rood. Ook dit trainingstenue wordt gecompleteerd door hetzelfde broekje als die van het andere trainingsshirt.

Alle Nike trainingskleding is dit jaar weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof (polyester) van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en verkoeling. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Nike Atlético Madrid trainingsshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Suarez, Joao Felix, Llorente, De Paul, Saul, Trippier, Herrera, Correa, Koke en nog meer spelers.

Atlético Madrid trainijngsshirt bestellen

De nieuwe Atletico Madrid trainingslijn 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. Het trainingsshirt is voor volwassenen € 44,95 en voor kinderen € 39,95. Het warming-up shirt is voor volwassenen € 59,95 en voor kinderen € 49,95. Check ook andere Atletico Madrid trainingskleding in deze webshops!

Bestel de Atlético trainingsshirts in de officiële NIKE SHOP!

of deze webshop

of deze fanshop!

Atletico Madrid trainingsshirt 2021-2022

Atletico Madrid warming-up shirt 2021-2022