10 augustus 2021

Blauw Arsenal EU trainingspak 2021-2022

Hoewel Arsenal dit seizoen geen Europees speelt hebben de club en adidas wel een zogenaamd Europa trainingspak gelanceerd. Dit trainingspak wordt door Arsenal gedragen in de voorbereiding op de uitwedstrijden waarin de club ook het nieuwe Arsenal 3e shirt 2021-2022 draagt. Het nieuwe trainingspak heeft een geheel ander template dan het mintgroene Arsenal trainingspak en bestaat ook dit seizoen weer uit een training sweater en een trainingsbroek.

Blauw/mintgroene Arsenal training sweater 2021-2022

Het nieuwe Arsenal Europa trainingspak 2021-2022 heeft dezelfde kleurencombinatie als het alternatieve uittenue van The Gunners. De training sweater is blauw met mintgroene details. De zijkanten van het tenue bevatten een mintgroen vlak, waarin bovendien een camouflage print is verwerkt. Dit design komt ook weer terug in een vlak op de schouders en mouwen. Ook dit vlak bevat een camo print en is bovendien uitgerust met drie donkerblauwe adidas strepen. Het vlak wordt afgesloten door een diagonale rode lijn. Het adidas logo prijkt in het rood op de rechterborst en de badge van de club op de andere borst betreft een monochrome badge. Dit betekent dat de badge niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van het nieuwe Arsenal trainingspak, in dit geval navy blauw/wit. Sponsor Emirates Fly Better prijkt op het midden van de nieuwe Arsenal EU training sweater 2021-2022. Verder heeft de training sweater van Arsenal de gebruikelijke functionele accenten. De training top heeft een hoge hals met rits tot de borst. Wanneer je de rits naar boven doet, kunt je deze verbergen onder een speciaal vlak. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten, voor de perfecte pasvorm. De achterkant van de training top is iets langer en dit geeft net wat extra bescherming.

Blauwe Arsenal trainingsbroek 2021-2022

Het blauwe Arsenal trainingspak 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een blauwe trainingsbroek. Ook de zijkanten van de trainingsbroek bevatten een mintgroen vlak met daarin een camouflage print en donkerblauwe adidas strepen en aan de onderkant een diagonale rode band. Op de pijpen staan het Arsenal logo en het adidas logo. Ook de trainingsbroek heeft de bekende functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek bevat een tailleband met trekkoord, waarmee de pasvorm van de broek aangpeast kan worden.

  • De trainingsbroek heeft aan de zijkanten twee zakken met een rits om spullen in op te bergen.

  • De Arsenal EU trainingsbroek 2021-2022 heeft een tapered fit. Dit houdt in dat de broek strak om de enkels en kuiten valt.

  • De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, om de broek nog makkelijker aan en uit te doen.

  • Zowel de training sweater als de trainingsbroek bevatten de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in het materiaal van het pak verwerkt en zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van het pak worden getransporteerd.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het blauw/mintgroene Arsenal trainingspak 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Aubameyang, Saka, Lokonga, Pépé, Xhaka, Tavares, Martinelli, Rowe, Willian, Willock en nog meer spelers.

Arsenal EU trainingspak 2021-2022 bestellen

Het Arsenal EU trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. Deze pakken zijn altijd wat duurder dan de normale trainingslijn. De training sweater en trainingsbroek zijn alleen voor volwassenen beschikbaar. De sweater heeft een prijs van € 80,- en de trainingsbroek is € 60,-. Check ook andere Arsenal trainingskleding in de onderstaande winkels! Directe levering!

Bestel het nieuwe Arsenal trainingspak direct in de adidas winkel! 

of deze fanshop!

of deze SHOP

Arsenal trainingspak 2021-2022 EU

Arsenal EU trainingspak 2021-2022 - Blauw/Mintgroen