16 juli 2021

Arsenal thuisshirt 2021-2022

Het nieuwe Arsenal thuisshirt 2021-2022 is vandaag officieel gepresenteerd door de club en kledingsponsor adidas met het motto: ''WHERE WE BELONG.'' In dit nieuwe tenue speelt het team van manager Mikel Arteta de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden in het Emirates Stadium in 2021-2022. Ook dit jaar is adidas weer de producent van de Arsenal FC tenues. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds de zomer van 2019 en beide partijen hebben nog een langdurig contract. Fly Emirates is sinds 2006 de shirtsponsor van ''The Gunners'' en prijkt ook dit seizoen op het midden van de tenues.

Arsenal thuisshirt 2021-2022

Het adidas Arsenal thuisshirt 2021-2022 heeft dit seizoen wat weg van de Ajax voetbalshirts. Waar het Ajax thuisshirt 2021-2022 dit jaar een wat dunnere verticale rode band op het midden van het tenue bevat, is vrijwel de gehele voorkant van het nieuwe Arsenal tenue rood, maar zijn wel de zijkanten wit. Dit is ook het design van de achterkant van het thuisshirt. Daarnaast is het Arsenal tenue uitgerust met navy blauwe accenten. De drie adidas strepen op de schouders zijn donkerblauw en hetzelfde geldt voor een subtiele lijn in de kraag en aan de onderkant van de mouwen. De mouwen zijn wit met aan de onderkant een brede rode band en een subtiele marineblauwe lijn. Verder heeft het tenue de vernieuwde adidas EQT kraag. Dit betreft een combinatie van een kleine V-hals en opstaande kraag. Het adidas logo prijkt in het wit op de rechterborst en de linkerborst bevat de badge van de Londense club. Hoofdsponsor Emirates Fly Better staat in het wit op het midden van het Arsenal voetbalshirt. De linkermouw is ook dit seizoen weer uitgerust met het logo van VISIT RWANDA. De toeristenorganisatie van RWANDA is sinds 2018 de mouwsponsor van de Premier League club. Evenals het adidas Arsenal uitshirt 2021-2022 bevat het thuistenue het Arsenal For Everyone logo aan de binnenkant van de hals. Dit initiatief werd in 2008 in het leven groepen door de club en stimuleert gelijkheid, zodat iedereen zich verbonden en trots voelt met de club. De onderkant van het tenue bevat aan de binnenkant een blauwe taping met daarin de leus van de club: ''VICTORY THROUGH HARMONY.'' 

Het Arsenal thuistenue 2021-2022 wordt dit seizoen compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten twee rode adidas strepen en in het midden een donkerblauwe lijn. Het adidas logo op de linkerpijp is rood en de andere pijp bevat de badge van de club. De kousen van het Arsenal thuistenue zijn wit met drie rode horizontale banen. In de bovenste band zijn drie donkerblauwe adidas stripes verwerkt. Op de kousen staan ook het adi logo en de initialen van de club: AFC.

De Arsenal tenues zijn ook weer uitgerust met de nieuwste technologieën. De authentic tenues bevatten de adidas HEAT.RDY technologie en de replica tenues de AeroReady technologie. Beide systemen zijn in de stof(100% polyester) verwerkt en zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic tenues zijn alleen lichter, vallen wat strakker en bevatten wat meer details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Arsenal thuisshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Saka, Aubameyang, Tavares, Pépé, Xhaka, Willian, Rowe, Lacazette, Martinelli, Tierney, Partey en nog meer spelers of check het Arsenal 3e shirt 2021-2022. 

Arsenal voetbalshirt kopen

Het adidas Arsenal thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen. De prijzen van de tenues zijn weer hetzelfde als dit seizoen. Voor volwassenen is het replica voetbalshirt € 89,95 en het authentic Heat.RDY voetbalshirt € 129,95. Voor kinderen is het voetbalshirt € 69,95. De broekjes zijn € 34,95 en de kousen € 17,95. De tenues kun je dit jaar ook weer laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op de tenues dragen. Directe levering! 

Bestel je nieuwe Arsenal voetbalshirt altijd in de ADIDAS SHOP

of deze Arsenal fanshop (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts) 

of deze winkel! 

Arsenal thuistenue 2021-2022