10 augustus 2021

Arsenal 3e voetbalshirt 2021-2022

Save te best for last! Zo zullen adidas en Arsenal gedacht hebben bij de volgorde van het lanceren van de voetbalshirts van dit seizoenen. Vandaag lanceerden de club en het Duitse sportmerk het nieuwe Arsenal 3e shirt 2021-2022, welke van de drie nieuwe tenues van dit seizoen het meest speciale design heeft. Het tenue geldt als alternatief voor het gele Arsenal uitshirt 2021-2022 en wordt door The Gunners gedragen tijdens een aantal uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup en League Cup in 2021-2022.

Arsenal uitshirt 2021-2022 met jaren '90 bliksemschicht print

Het Arsenal 3e shirt 2021-2022 is een moderne interpretatie van het uitshirt van het seizoen 1995-1996. In dit seizoen stonden de Londenaren onder leiding van manager Bruce Rioch en speelden spelers als Dennis Bergkamp, Glenn Helder, Platt, Merson, Parlour, Dixon, Winterburn, Bold, Adams, Keown en David Seaman voor de club. The Gunners sloten dit seizoen af als vierde, kwamen in de FA Cup niet verder dan de derde ronde en bereikte in de League Cup de halve finale. In 1995-1996 verzorgde Nike nog de tenues van Arsenal en was JVC hoofdsponsor.

Het Arsenal 3e tenue wordt gekenmerkt door de zigzag strepen in het navy blauw en mintgroen. De mintgroene banen bevatten daarnaast een korrelig design. De bliksemschicht strepen op het tenue worden geflankeerd door dunnere rode lijnen. De navy blauwe details komen ook terug in de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Het Arsenal logo prijkt in het rood op de rechterborst en de andere borst bevat de badge van de club. Op het midden van het tenue staat ''Fly Better'' logo van sponsor Fly Emirates. Evenals alle andere tenues van de club van manager Mikel Arteta bevat dit tenue ook aan de binnenzijde van de hals het zogenaamde Arsenal for Everyone logo. De adidas strepen staan op de schouders en zijn wit. Het derde tenue van Arsenal wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje met aan weerszijden witte adidas strepen. De broekjes bevatten op de pijpen ook de logo's van de club en adidas. De kousen van het Arsenal derde tenue zijn ook donkerblauw met witte adids strepen en op het midden in het wit de initialen van de club: AFC.

Inigo Turner, design director bij adidas, gaat nog in op het design van het Arsenal 3e shirt: ''Het nieuwe tenue heet de iconische look van het Londen van de jaren '90. Met dit tenue herdenken we dit iconische moment uit de geschiedenis van de club. Van het nieuwe tenue kan een hele nieuwe generatie genieten. We hopen uiteraard dat dit bij de fans goed ontvangen wordt.''

Dit voetbalshirt, is evenals alle andere adidas en Arsenal tenues, uitgerust met de nieuwste performance technologieën. De authentic tenues bevatten de adidas HEAT.RDY technologie en de replica voetbalshirts de AeroReady technologie. Beide systemen zijn in de stof van de tenues verwerkt en zorgen ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd. Bovendien heeft het een ventilerend effect. De MATCH voetbalshirts zijn daarnaast wat lichter en vallen strakker. Daarnaast hebben deze tenues een modieuze ronding aan de onderkant. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe adidas Arsenal 3e shirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als White, Saka, Aubameyang, Pépé, Xhaka, Lokonga, Martinelli, Willian en nog meer spelers en check ook het Arsenal thuisshirt 2021-2022. 

Arsenal 3e shirt 2021-2022 bestellen

Het adidas Arsenal 3e shirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande winkels. De prijzen zijn hetzelfde als voorgaande seizoenen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In deze webshops vind je ook de nieuwe Arsenal trainingskleding en andere voetbalshirts van The Gunners. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking! 

Bestel je nieuwe Arsenal voetbalshirt altijd in deze adidas winkel! 

of deze SHOP

of de Arsenal fanshop (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts) 

Arsenal 3e voetbalshirt 2021-2022

Arsenal derde tenue 2021-2022

Arsenal 3e voetbalshirt 2021-2022

Arsenal 3e shirt 2021-2022