24 november 2020

Bedrukking Borussia Dortmund voetbalshirts 2020-2021

Het Borussia Dortmund voetbalshirt van Haaland is misschien wel één van de meest populaire voetbalshirts van dit seizoen. Het is alleen vrij lastig om aan dat voetbalshirt te komen in Nederland en België. In dit blog geven wij hiervoor tips en bespreken we ook hoe de officiële Borussia Dortmund bedrukking op de voetbalshirts voor het seizoen 2020-2021 eruit ziet en welke alternatieve opties er bestaan voor het bedrukken van een naam en nummer op je Borussia Dortmund tenue.

Officiële bedrukking

Tegelijkertijd met de lancering van de nieuwe voetbalshirts lanceren de club en Puma ook een nieuwe bedrukking voor de tenues van de club. Dit betreft de bedrukking van de namen en nummers van de spelers op de achterzijde van de shirts. Ieder jaar verandert deze bedrukking en dit jaar gebruiken de club en Puma de standaard Puma 2020-2021 bedrukking. Dit is ook de stijl van de bedrukking op de Italië Euro 2020 voetbalshirts, maar dan in een andere kleur en met een ander logo. De rugnummers en letters van deze bedrukking zijn vrij dun en hebben ook een vrij simpele stijl. De bedrukking van de namen en nummers op het Borussia Dortmund thuisshirt 2020-2021 is contrasterend aan de hoofdkleur van het voetbalshirt. Aangezien het overwegend gele voetbalshirt ook zwarte accenten bevat, is de bedrukking op de achterzijde van het voetbalshirt ook zwart. Waar de spelersnamen en nummers vaak boven het rugnummer staan, is dit op het tenue van Dortmund niet het geval. De namen van de spelers staan onder de rugnummers. De reden hiervan is dat aan de bovenzijde van de achterkant van het Dortmund tenue de naam de stad geplaatst is. Hiervoor is hetzelfde lettertype gebruikt als de namen en nummers. De rugnummers van Borussia Dortmund bevatten aan de onderkant het logo van de club in het geel/zwart. De spelersnamen bevatten het logo niet. De stijl van de bedrukking op het Borussia Dortmund uitshirt 2020-2021 is hetzelfde als die op het thuisshirt, maar is dan geel.

Fan Style bedrukking

Aangezien het vrij prijzig is om het Dortmund voetbalshirt te laten bedrukken met de officiële bedrukking die de spelers ook op het tenue dragen, bestaan er ook alternatieven. Één van die die alternatieven betreft de zogenaamde Borussia Dortmund Fan Style bedrukking. Deze bedrukking is in kleur, lettertype en stijl hetzelfde als de officiële bedrukking. Er bestaan echter twee verschillen. De Fan Style bedrukking is gemaakt van een goedkoper flex materiaal. Hoewel dit materiaal goedkoper is dan de officiële bedrukking, blijft dit uiteraard gewoon op het shirt zitten, ook na het wassen. Een ander verschil is dat de de rugnummers van deze bedrukking niet het logo van de club aan de onderkant bevatten. Waar je al tot € 25,- extra betaalt voor de officiële bedrukking, is de Fan Style bedrukking ''slechts'' € 15,-. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Borussia Dortmund voetbalshirt met de bedrukkingen van verschillende spelers zoals Haaland, Reus, Brandt, Witsel, Bellingham en andere spelers.

Borussia Dortmund voetbalshirt met bedrukking bestellen

Het Borussia Dortmund voetbalshirt kun je dus laten bedrukken met de officiële bedrukking van één van de spelers of een eigen naam en nummer. De prijs van de officiële bedrukking is € 19,95 – € 24,95 en de Fan Style bedrukking is € 15.-. Deze prijs komt bovenop de reguliere prijs van het voetbalshirt. Voor volwassenen is het voetbalshirt € 84,95 en voor kinderen € 69,95. Check ook nog andere Dortmund producten in de onderstaande winkel!

Bestel je Dortmund voetbalshirt met bedrukking in deze Borussia Dortmund fanshop! 

of bestel een losse bedrukking van Borussia Dortmund via deze SHOP! 

Borussia Dortmund voetbalshirt Haaland