Bayern München uitshirt 2022-2023

Het nieuwe Bayern München uitshirt 2022-2023 is vandaag officieel gepresenteerd door de Duitse kampioen en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe tenue speelt Bayern München de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League uitwedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. In sommige uitwedstrijden draagt de club van trainer Julian Nagelsmann overigens het Bayern München 3e voetbalshirt 2022-2023. Het Bayern München uitshirt heeft dit seizoen een elegante uitstraling! Adidas is weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Bayern München tenues. Het Duitse sportmerk is al sinds de jaren '70 kledingsponsor van de Rekordmeister.

Wit/goud Bayern München uitshirt | Geïnspireerd door de Münchner Kindl

Het Bayern München uitshirt 2022-2023 is dit jaar geïnspireerd door de ''Münchner Kindl'', het kind en symbool van de stad en bovendien onderdeel is van het stadswapen. Het stadswapen (coat of arms) betreft een wit schild met een zwarte omranding en in het midden een afbeelding van de Münchner Kindl in een zwart gewaad met gouden details. De gouden accenten zijn ook prominent aanwezig in het nieuwe Bayern München uittenue. Het voetbalshirt is volledig wit en bevat gouden logo's en accenten. De adidas trademark strepen op de schouders zijn goud en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Het logo van kledingsponsor adidas op de rechterborst en het logo van sponsor Telekom op het midden van het tenue zijn ook goud. Op de linkerborst prijkt het officiële Bayern München logo. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: goud/wit. De linkermouw is uitgerust met het logo van Qatar Airways. Op de achterzijde van het tenue zijn er twee details verwerkt. In de nek staat het stadswapen van München en daaronder prijkt de naam van de club: FC BAYERN MÜNCHEN. Beide details zijn weer goud. Het Bayern München uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten gouden adidas strepen. De logo's van de club en adidas op het broekje zijn ook goud. De kousen zijn wit met aan de bovenkant gouden adidas strepen. Net boven het midden prijkt een graphic van de ''Münchner Kindl.''

De Bayern München tenues bevatten dit jaar weer de nieuwste performance technologieën. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) zijn uitgerust met de adidas Heat.RDY technologie en de replica voetbalshirts bevatten de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zijn in de stof (100% polyester) van de tenues verwerkt en zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic tenues vallen meer getailleerd, bevatten extra ventilatiezones en zijn bovendien lichter.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Bayern München uitshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lewandowski, Mané, Gnabry, Müller, Sané, Süle, Gravenberch, Mazraoui, Davies, Gravenberch, Pavard, Coman, Kimmich en andere spelers of check het nieuwe Bayern München thuisshirt 2022-2023

Bayern München uitshirt bestellen

Het adidas Bayern München uitshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het replica voetbalshirt € 89,95 en het authentic voetbalshirt € 139,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is de prijs van het tenue € 69,95. De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Bestel je Bayern München uitshirt direct in de officiële adidas winkel! 

of deze webshop! 

of deze fanshop!

Bayern München uitshirt 2022-2023

Bayern München uitshirt 2022-2023

Bayern München uitshirt 2022-2023

Bayern München uitshirt 2022-2023