11 augustus 2022

Bayern München 3e voetbalshirt 2022-2023

Het nieuwe Bayern München 3e of Champions League voetbalshirt 2022-2023 is vandaag officieel gepresenteerd door de Duitse kampioen en kledingsponsor adidas. Dit voetbalshirt wordt door het team van trainer Julian Nagelsmann vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League, maar ook tijdens een aantal uitwedstrijden in de Bundesliga en DFB Pokal. Het derde tenue is namelijk het alternatief voor het witte Bayern München uitshirt 2022-2023. Adidas is sinds de jaren '70 kledingsponsor van Bayern München en is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het Bayern München 3e voetbalshirt 2022-2023.

Grijs Bayern München Champions League voetbalshirt 2022-2023

Het Bayern München 3e voetbalshirt 2022-2023 is overwegend donker grijs (door adidas ''Night Grey) genoemd en bevat een all-over print van ruiten. De omranding van deze ruiten bestaat uit kleinere strepen en in de ruiten zijn verschillende symbolen verwerkt. Deze symbolen verwijzen naar de symbolen van een Duits kaartspel. Waar wij de symbolen harten, ruiten, klaveren en schoppen gebruikt, gebruikt men in Duitsland harten, bladeren, eikels en bellen. Deze symbolen staan dan ook op het nieuwe alternatieve uittenue van Bayern München. Alle details op het tenue zijn rood. De rechterborst bevat het adidas logo in het rood en de linkerborst bevat een monochroom clublogo. Dit betekent dat het logo niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van het voetbalshirt: grijs/rood. Bovendien zijn de vijf sterren boven het logo rood. Deze sterren verwijzen naar de 32 Duitse landskampioenschappen. Ook de logo's van Telekom (midden van het voetbalshirt) en Qatar Airways (linkermouw) zijn rood en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en de adidas strepen op de schouders. Het Bayern München 3e voetbalshirt bevat verder een overlappende v-hals en in de nek op de achterzijde van het tenue staat het motto van de ''Rekordmeister'': Mia San Mia (Wij zijn wie we zijn). Het Champions League tenue wordt compleet gemaakt door een donkergrijs voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. Ook de logo's van de club en adidas op het voetbalbroekje zijn rood. De kousen zijn donkergrijs en bevatten aan de bovenkant drie rode adidas strepen. Daaronder staan in het grijs de vier symbolen uit het Duitse kaartspel. Op de kousen prijkt ook het adidas logo in het rood.

Zoals alle adidas voetbalshirts zijn de Bayern München Champions League voetbalshirts 2022-2023 weer uitgerust met de nieuwste performance technologieën. De authentic tenues bevatten de adidas Heat.RDY technologie en de replica/stadium tenues de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zijn in de stof van de tenues (100% polyester) verwerkt en zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic tenues (de versie die de spelers dragen zijn iets getailleerder, zijn lichter, bevatten extra ventilatiezones en hebben een ronding aan de onderkant.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Bayern München Champions League uitshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als De Ligt, Mazraoui, Gravenberch, Mané, Kimmich, Musiala, Gnabry, Sané, Pavard, Hernández, Sabitze, Müller en nog meer spelers en check ook het Bayern München thuisshirt 2022-2023.

Bayern München 3e voetbalshirt bestellen

Het adidas Bayern München 3e voetbalshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen is het authentic voetbalshirt € 139,95 en de replica versie € 89,95. Voor kinderen is het voetbalshirt € 69,95. De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 37,95 en de kousen zijn € 22,95. In deze winkels kun je het Bayern München tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook de andere tenues en trainingskleding. Directe levering!

Bestel je Bayern München Champions League voetbalshirt direct in de officiële adidas winkel! 

of deze webshop! 

Bayern München 3e voetbalshirt 2022-2023

Bayern München 3e shirt 2022-2023

Bayern München 3e voetbalshirt 2022-2023