5 mei 2022

Bayern München thuisshirt 2022-2023

Het nieuwe Bayern München thuisshirt 2022-2023 is vandaag officieel gepresenteerd door de club en kledingsponsor adidas. Het betreft de eerste grote release van adidas voor het seizoen 2022-2023. In het nieuwe voetbalshirt speelt Bayern München de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League thuiswedstrijden in de Allianz Arena gedurende 2022-2023. Ook het vrouwenelftal van Bayern München speelt in het nieuwe tenue de Fußball-Bundesliga der Frauen en DFB Pokal thuiswedstrijden. Ook dit seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Bayern München tenues. Het Duitse sportmerk is sinds 1974 de kledingsponsor van de Rekordmeister.

Bayern München thuis shirt en tenue 2022-2023

Het adidas Bayern München thuisshirt 2022-2023 is, zoals de statuten van de club dat voorschrijven, weer bijna geheel rood en bevat bovendien een design van dunne horizontale, witte lijnen. Deze lijnen hebben verschillende diktes en hebben wat weg van een barcode. In totaal bevinden zich 21 horizontale lijnen op de voorzijde van het voetbalshirt. Het tenue bevat verder een ronde, witte hals en ook de band aan de onderkant van de mouwen is wit. Alle logo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst van het tenue bevat het adidas performance logo. Dit betreft een wit logo met zwarte omranding. De andere borst bevat de badge van de club, inclusief vijf sterren, die verwijzen naar de 32 kampioenschappen van de club. Deutsche Telekom is sinds 2002 de shirtsponsor van Bayern München en staat in het wit/zwart op het midden van het tenue. Op de voetbalshirts van het vrouwenteam van Bayern München staat een andere sponsor: Allianz. De verzekeringsmaatschappij is ook de naamgever van het stadion van de club. Qatar Airways is ook dit seizoen de mouwsponsor van de club uit München en staat op de linkermouw. De adidas strepen staan in het wit op de schouders. De achterkant van het Bayern München thuisshirt 2022-2023 is volledig rood en bevat in de nek het motto van de club: '''MIA SAN MIA.'' Op de achterzijde van het tenue staat bovendien de naam van de club. Het Bayern München thuistenue 2022-2023 wordt  gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met witte strepen. Op de broekjes staan natuurlijk ook de logo's van de club en adidas. De kousen zijn ook rood en bevatten aan de bovenkant drie witte adidas strepen en net boven het midden twee witte lijnen met daartussen een deel van de naam van de club: BAYERN.

De nieuwe Bayern München tenues zijn ook weer uitgerust met de bekende performance technologieën van adidas. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) zijn uitgerust met de adiads Heat.RDY technologie en de replica voetbalshirts bevatten de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de tenues en hebben ook een ventilerend effect. De authentic/match voetbalshirts vallen meer getailleerd, zijn lichter en bevatten een ronding aan de onderkant. Bovendien hebben deze voetbalshirts extra ventilatiezones op strategische plekken.

Bayern München voetbalshirt bestellen

Het Bayern München thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf nu voor kinderen en volwassenen bestellen in de onderstaande winkels. De prijzen van de tenues zijn hetzelfde als afgelopen jaren. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Het authentic voetbalshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 139,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 19,95. In deze winkels kun je het Bayern München tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Bayern München bedrukking gebruikt. 

Bestel je Bayern München voetbalshirt direct in deze Bayern München fanshop (inclusief officiële bedrukking)

of de officiële adidas winkel! 

of deze webshop! 

Bayern München thuisshirt 2022-2023

Bayern München thuisshirt 2022-2023

Bayern München thuisshirt 2022-2023

Bayern München thuisshirt 2022-2023