Bayern München uitshirt 2020-2021

Het nieuwe Bayern München uitshirt 2020-2021 is een eerbetoon aan de prijzen die de club de afgelopen jaren gewonnen heeft. De Rekordmeister werd de afgelopen acht jaar ieder jaar kampioen en won zowel in 2019 als 2020 de DFB Pokal! Vandaag lanceerde de club in samenwerking met kledingsponsor adidas het nieuwe uittenue, waarin de Duitse kampioen de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League uitwedstrijden in speelt gedurende 2020-2021. In juni werd al het Bayern München thuisshirt 2020-2021 gereleased door beide partijen. Tijdens de uitwedstrijden in de Champions League speelt de club overigens vooral in het 3e shirt. 

Direct fan van dit nieuwe voetbalshirt? Bestel het tenue altijd in de Bayern München fanshop! 

Bayern München uitshirt 2020-2021

Bayern München uit shirt en tenue 2020-2021

Qua design is het nieuwe Bayern München uitshirt 2020-2021 geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 2012-2013. In dit seizoen won Bayern de treble. Onder leiding van trainer Jupp Heynckes werd de club niet alleen kampioen, maar won ook de Duitse beker en de Champions League. In de finale van het miljardenbal in het Wembley Stadium in Londen was Bayern met 2-1 te sterk voor Borussia Dortmund. Arjen Robben scoorde in de 89ste minuut het beslissende doelpunt. Thomas Müller en David Alaba maakte destijds ook al onderdeel uit van het team van Bayern München.

Het Bayern München uitshirt heeft een vrij minimalistisch design. Het voetbalshirt is overwegend lichtgrijs met witte details. De ronde hals van het voetbalshirt is wit en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo’s op het tenue zijn oranje. De rechterborst bevat het logo van adidas en de linkerborst het embleem van de club. Boven dit logo staan vier sterren, welke verwijzen naar de 30 kampioenschappen. Op het midden van het voetbalshirt prijkt het loog van Deutsche Telekom in het oranje. De telecomprovider is sinds 2002 de shirtsponsor van FC Bayern. De linkermouw bevat ook het logo van Qatar Airways in deze kleur. De vliegmaatschappij is sinds 2018 als mouwsponsor aan de Duitse topclub verbonden. De achterkant van de kraag bevat nog een speciaal detail. Hier prijkt in het iconische lettertype de leus van de club: Mia San Mia. Op de achterkant van het voetbalshirt is bovendien de naam van de club verwerkt: FC BAYERN MÜNCHEN. Het Bayern München uittenue 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met daarop oranje logo’s van de club en adi. De zijkanten van het voetbalbroekje bevatten grijze adidas strepen. Ook de kousen van het Bayern München uittenue zijn wit met grijze adidas strepen.

De authentic Bayern München uitshirts zijn dit jaar voor het eerst uitgerust met de HtReady technologie. Deze voetbalshirts zijn lichter dan de replica versie en vallen bovendien wat getailleerder. Daarnaast hebben deze tenues een ronding aan de onderkant. De replica voetbalshirts zijn voorzien van de AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Bayern München uitshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Lewandowski, Sané, Coutinho, Alaba, Davies, Müller, Thiago, Lucas Hernandez, Kimmich en andere sterspelers.

Bayern München uitshirt bestellen

Het Bayern München uitshirt 2020-21 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijzen zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. De broekjes bestel je ook weer voor € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. Het authentic voetbalshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en heeft een prijs van € 129,95. In de onderstaande winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering! 

Bestel je Bayern München voetbalshirt altijd in de Bayern München fanshop (inclusief officiële bedrukking)

of deze winkel! 

Bayern München uittenue 2020-2021