Bayern München thuisshirt 2020-2021

Bayern München en adidas hebben vandaag het nieuwe Bayern München thuisshirt 2020-2021 officieel gepresenteerd. Zoals ieder jaar presenteren beide partijen met een speciale leus. Dat is dit jaar: ''FC Bayern is my family.'' In het nieuwe voetbalshirt speelt Bayern München  de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden in de Allianz Arena gedurende 2020-2021. Bovendien wordt het nieuwe thuisshirt ook gedragen tijdens de nog resterende thuiswedstrijden van 2019-2020. Ook dit seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor het design van de club. Deze functie heeft het Duitse sportmerk al sinds de jaren '70.

Direct fan van het nieuwe tenue van Bayern? Bestel het exclusief in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking) of de officiële adidas winkel! 

Bayern München voetbalshirt 2020-2021

Bayern München thuis shirt en tenue 2020-2021

Het Bayern München voetbalshirt is dit seizoen een ode aan belangrijkste waarden (de core values) van de club: traditie, verantwoordelijkheid, respect, familie, het rolmodel en innovatie! Het tenue is dit seizoen weer geheel rood en bevat een design van verticale, rode banen. Dat het tenue verticale banen bevat, is bijna niet zichtbaar, omdat de banen vrijwel dezelfde tint rood hebben. Een aantal verticale banen zijn uitgerust met dunne strepen en een design van dunne stippen. Dit design loopt ook door over de mouwen van het nieuwe Bayern München tenue. Ook dit seizoen bevat het Bayern München voetbalshirt 2020-2021 witte details. Het voetbalshirt is namelijk uitgerust met een witte V-hals en ook de drie adidas trademark strepen op de zijkanten van het voetbalshirt zijn wit. Hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's op het tenue staan op de gebruikelijke plaatsen. De rechterborst bevat het logo van kledingsponsor adidas en de linkerborst is uitgerust met het logo van Bayern München. Boven dit logo prijken vier sterren, welke verwijzen naar de dertig landskampioenschappen. In de Bundesliga zijn vier sterren het maximale aantal dat een club boven het logo mag dragen. Hoe vaak de club nog kampioen wordt, er komt geen ster meer bij. Telekom staat ook dit seizoen weer op het midden van de voetbalshirts van FC Bayern München. Het telecombedrijf is sinds 2002 hoofdsponsor van Bayern en dit contract duurt nog tot 2023. Sinds 2018 is Qatar Airways de mouwsponsor van de club van trainer Hans-Dieter Flick en het logo van de vliegmaatschappij staat ook dit seizoen op de linkermouw. De achterkant van het voetbalshirt bevat in de nek de leus van de club: ''Mia San Mia'' (We zijn wie we zijn). Daaronder prijkt de naam van de club: Bayern München.

Het Bayern München tenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas trademark strepen. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en adidas. De kousen zijn ook geheel rood en bevatten op het midden de initialen van de club (FCB) en het performance logo van de kledingsponsor. . De bovenkant van de kousen bevatten witte adidas strepen. Dit seizoen zijn de Bayern München tenues voor het eerst uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit is de opvolger van de Climalite technologie, welke zorgt voor een nog betere afvoer van zweet en voor ventilatie. De authentic tenues (de versie die de spelers dragen) zijn uitgerust met de HtReady technologie. Deze voetbalshirts zijn nog lichter en vallen ook wat getailleerder dan de replica voetbalshirts. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Bayern München thuisshirt 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lewandowski, Davies, Gnabry, Müller, Lucas Hernandez, Thiago en nog meer sterspelers. Check ook het Bayern München uitshirt en Champions League uitshirt. 

Bayern München voetbalshirt 2020-2021 bestellen

Het nieuwe Bayern München voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De authentic HtReady versie van het tenue is alleen voor volwassenen beschikbaar en heeft een prijs van € 129,95. De broekjes bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Bayern München voetbalshirt altijd in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking) 

of de officiële adidas winkel! 

Bayern München thuisshirt 2020-2021

Bayern München thuistenue 2020-2021