Bayern München Champions League voetbalshirt 2020-2021

Bayern München en adidas hebben het 3e voetbalshirt of Champions League uitshirt voor 2020-2021 officieel gelanceerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt FC Bayern met name de uitwedstrijden in de Champions League gedurende 2021. Ongetwijfeld speelt de Rekordmeister in dit nieuwe tenue ook een aantal uitwedstrijden in de Bundesliga en DFB Pokal dit seizoen. De designers van adidas hebben verschillende inspiratiebronnen gebruikt voor het nieuwe 3e shirt van de club. Check!

Champions League shirt Bayern München 2020-2021

Bayern München 3e shirt en tenue 20202-2021

Het Bayern München 3e shirt 2020-2021 is allereerst geïnspireerd door het clublogo. De body van het voetbalshirt is uitgerust met een patroon van diagonale ruiten in het zwart/rood. Deze ruiten hebben verschillende tinten rood en zwart en in de ruiten is een fading effect verwerkt. Deze ruiten verwijzen naar de ruiten uit het clublogo van FC Bayern en zijn bovendien een eerbetoon aan de ruiten uit de vlag van de staat Beieren, de Rautenflagge. Een andere inspiratiebron van het nieuwe Bayern München voetbalshirt is het zogenaamde digitale voetbalshirt van 2018. Dit tenue was destijds alleen beschikbaar in Fifa Ultimate Team van FIFA 18. Ook dit tenue was zwart met rode accenten. De laatste inspiratiebron van het tenue is de Allianz Arena, de thuishaven van Bayern München. De diagonale, rode ruiten van de rechter schouder naar de linker onderkant zijn een verwijzing naar de architectuur van het stadion van de Duitse kampioen. Verder is het tenue uitgerust met een ronde, zwarte hals en ook de mouwen van het Bayern München 3e shirt zijn zwart. De adidas strepen prijken alleen op de schouders en zijn wit. Hetzelfde geldt voor alle logo's op het nieuwe 3e shirt van Bayern München. De rechterborst bevat het logo van adidas en de andere borst is uitgerust met het clublogo, inclusief de vier sterren, die verwijzen naar de dertig kampioenschappen. Hoofdsponsor TELEKOM versiert het midden van de Bayern München tenues. In de hals op de achterkant van het tenue is de leus van de club verwerkt: Mia San Mia (Wij zijn wie we zijn).

Het Bayern München 3e shirt 2020-2021 wordt dit seizoen gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Ook de logo's van de club en adidas op het broekje zijn wit. De kousen van het 3e tenue zijn zwart met aan de bovenkant witte adidas strepen en op het midden van de kousen de initialen van de club en het logo van adidas. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) zijn uitgerust met de Heat.RDY technologie. Deze voetbalshirts zijn lichter en vallen iets getailleerder dan de replica versie, welke zijn voorzien van de AeroReady technologie. Beide systemen zorgen voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet/vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Bayern München 3e voetbalshirt 2020-2021 en check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Lewandowski, Sané, Coutinho, Davies, Thiago, Müller, Alaba, Gnabry, Hernandez en nog meer spelers.

Bayern München 3e voetbalshirt bestellen

Het Bayern München Champions League uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. De Heat.RDY versie heeft een prijs van € 129,95 en is alleen beschikbaar voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). De replica versie kun je voor kinderen en volwassenen bestellen. De prijs van het tenue is voor kinderen € 69,95 en voor volwassenen € 89,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 19,95. In de onderstaande winkels kun je het Bayern München tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel het Champions League uitshirt van FC Bayern direct in deze winkel! 

of deze SHOP

of deze Bayern München fanshop (inclusief officiële bedrukking)

Bayern München 3e shirt 2020-2021