20 mei 2021

Bayern München keepersshirt 2021-2022

Tegelijkertijd met het nieuwe Bayern München uitshirt 2021-2022 hebben de club en adidas het keeperstenue voor 2021-2022 gelanceerd. Dit keeperstenue wordt door keepers als Neuer, Hoffmann, Nübel en Schneller gedragen tijdens de Champions League, Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden in 2021-2022. Dit oranje keeperstenue wordt door de keepers overigens alleen gedragen tijdens de uitwedstrijden van de Rekordmeister. Wanneer het thuisshirt gepresenteerd wordt, lanceren de club en adidas ook een nieuw keeperstenue voor de thuiswedstrijden.

Oranje Bayern München keeperstenue 2021-2022

Het Bayern München keepersshirt 2021-2022 heeft dit jaar een standaard template. Eerder zagen we dit template al terug bij het Juventus keepersshirt 2021-2022. Ook de keeperstenues van andere clubs waarvan adidas de kledingsponsor is, hebben dit seizoen dit template. De body van het Bayern München keepersshirt 2021-2022 is oranje (door adidas ''Acid Orange'' genoemd) en wordt gekenmerkt door de de all-over print van dunne golven en lijnen, die door elkaar heenlopen. Verder is het keeperstenue uitgerust met een V-hals met aan de achterkant een zwarte band. Ook de adidas strepen op de schouders zijn zwart. Een ander kenmerk van het Bayern München keeperstenue zijn de meshpanelen aan de zijkanten. De brede band aan de zijkanten van het tenue en de mouwen zijn zwart. Dit is ook de kleur van alle logo's op het Bayern München keeperstenue 2021-2022. De rechterborst bevat het adidas performance logo en de andere borst bevat het logo van de club in het zwart/oranje. Boven het logo staan op het tenue geen sterren. Dit heeft een reden. Afgelopen seizoen werd Bayern München voor de dertigste keer in de geschiedenis kampioen van Duitsland. Bij dertig kampioenschappen mag er aan het logo een vijfde ster toegevoegd worden. Waarschijnlijk was er te weinig tijd om een vijfde ster toe te voegen, waardoor alle sterren zijn weggelaten. Op het midden van het keeperstenue staat het logo van sponsor TELEKOM in het zwart en de linkermouw bevat het logo van mouwsponsor Qatar Airways. In tegenstelling tot het nieuwe uittenue bevat het keeperstenue wel het motto van de club: MIA SAN MIA. Deze staat in de nek op de achterzijde van het keeperstenue, evenals de naam van de club: FC BAYERN MÜNCHEN.

Het oranje Bayern München keeperstenue 2021-2022 wordt dit seizoen compleet gemaakt door een oranje keepersbroekje met dezelfde all-over print als het keepersshirt. De adidas strepen op het short zijn zwart, evenals de logo's van adi en de club. De keeperskousen zijn ook oranje met zwarte adidas strepen. Zoals alle tenues van adidas zijn de keeperstenue van Bayern München uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Bayern München keepersshirt bestellen

Het oranje adidas Bayern München keepersshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 99,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 74,95. In deze webshops kun je de keeperstenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Bayern München keepersshirt direct in de officiële adidas winkel! 

of deze webshop! 

Bayern München keepersshirt 2021-2022