15 mei 2019

Bayern Munchen keepersshirt 2019-2020

Manuel Neuer draagt komend seizoen ook een nieuw keepersshirt. Vandaag werd namelijk tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 het keepersshirt gelanceerd. In dit shirt werken keepers als Neuer, Fruchtl en Ulreich met Bayern München de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen. Alle keeperstenues van adidas hebben dit jaar een standaard template en hebben dus vrijwel hetzelfde design. Dit template betreft het adiPro19 template. Ook het keepersshirt van Juventus heeft dit template.

Groen Bayern Munchen keeper shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Bayern München keepersshirt voor 2019-2020 is geheel groen en bevat een all-over camouflage achtige print over het gehele shirt. Deze print heeft overigens wel wat weg van de print op het nieuwe thuisshirt van de Duitse topclub. De AdiPro19 keepersshirts bevatten een ronde hals en de drie strepen van adi zijn op de zijkanten van het shirt geplaatst. Op het keepersshirt van Bayern München zijn deze strepen wit. Daarnaast is het keepersshirt uitgerust met een ronde hals. Het adidas logo staat in het wit op de rechterborst en ook het embleem van Telekom op het midden van het tenue is wit. De linkerborst bevat het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in de Allianz Arena. Boven het logo prijken vier sterren, die verwijzen naar de 29 landskampioenschappen van de club van trainer Kovac. Qatar Airways is subsponsor van Bayern en het logo van de vliegmaatschappij staat op de linkermouw.

Het nieuwe keeperstenue van Bayern wordt compleet gemaakt door een groen keepersbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Uiteraard zijn de nieuwste keeperstenues van Bayern weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe keepersshirt!

Bayern Munchen keepersshirt bestellen

Het groene Bayern Munchen keepersshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu voor volwassenen en kinderen bestellen. Het keeper shirt heeft voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL) een prijs van € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) een prijs van € 74,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In deze shops kun je het keeperstenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. 

Bestel je Bayern München keepersshirt in deze SHOP 

of de adidas winkel!