14 augustus 2018

Bayern München warming-up shirt en Champions League ZNE jack 2018-2019

De nieuwe ULTIMATE collectie van Bayern München is door adidas gelanceerd. Dit is niets meer en minder dan de Champions League lijn voor het seizoen 2018-2019. Alle items uit deze collectie draagt de Duitse kampioen in de voorbereiding op de Champions League wedstrijden. Deze ULTIMATE lijn heeft enerzijds een retro uitstraling en anderzijds is het een super moderne collectie, die ook perfect casual gedragen kan worden. Dit komt geheel tot uiting in het nieuwe warming-up shirt van het keurkorps van trainer Kovac en het anthem jack waarin de spelers het veld betreden voorafgaande aan de Champions League wedstrijden. Check hieronder het design van beide items!

Bayern München warming-up shirt 2018-2019

Het Bayern München warming-up shirt is één en al retro! Het design van het shirt is namelijk geïnspireerd door de het template dat door adidas vaak gebruikt werd in de voetbalshirts van de jaren '90. Dit design komt tot uiting in de diagonale lijnen ter hoogte van de oksels. Hier bevinden zich drie banen in de clubkleuren van Bayern. Deze banen zijn rood/wit/rood en zijn uitgerust met kleine, dunne, diagonale strepen. Dit design kwam eerder terug in het Colombia voetbalshirt van het WK van 2018. Verder is het warming-up shirt geheel blauw met een v-hals en zijn de drie stripes van adidas wit. Evenals het alternatieve uittenue van Bayern is dit shirt door adidas ontwikkeld in samenwerking met Parley. Deze shirts zijn gemaakt van gerecyled plastic uit de oceaan. Een verwijzing naar deze samenwerking staat in een taping in de nek: ''FOR THE OCEANS.'' Het warming-up shirt wordt overigens alleen gedragen in de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden dit seizoen. Tijdens de trainingen draagt de 28 voudig kampioen van Duitsland een ander shirt!

Bayern München Champions League ZNE jack 2018-2019

De moderne uitstraling van de ULTIMATE collectie komt tot uiting in het nieuwe ZNE anthem jack voor de Champions League wedstrijden. Dit jacks is grijs en bevat een melange achtige print van grijze strepen. Verder is het jack uitgerust met een driedelige capuchon, waarin je je heerlijk kunt verstoppen. De doorlopende rits is wit en deze kleur komt ook weer terug in een taping ter hoogte van de linker schouder. De mouwen van het Z.N.E. Anthem jack bevatten duimgaten, welke zorgen voor de fit van een handschoen. Bovendien leidt dit ertoe dat het jack nog strakker om het lichaam valt. Het logo van de club staat in het wit op de linker borst en het adi logo staat op de linker mouw. Dit seizoen zijn de items uit de Champions League lijn niet uitgerust met het logo van het toernooi. In dit nieuwe jack zijn de spelers overigens te zien wanneer zij het veld betreden voorafgaande aan de wedstrijden in het toernooi. Dit jack bevat bovendien de volgende kenmerken:

  • Een perfecte fit: een wijdere body met recht silhouet;
  • Twee diepe kangoeroezakken met een rits;
  • Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en zweetafvoer.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe items uit de nieuwe Ultimate trainingslijn van adidas. Hiertoe behoren ook het Champions League trainingspak en presentatiepak.

Bayern München trainingsjack en warming-up shirt bestellen

Het nieuwe Bayern Múnchen warming-up shirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. In kindermaten is het shirt € 50,- en voor volwassenen is het shirt € 55,-. Het ultimate ZNE jack van Bayern is fors duurder. Deze is € 130,- en alleen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Wil je andere Bayern München producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe shirt en trainingsjack in deze adidas winkel

of DEZE SHOP!