Bayern München Champions League trainingspak 2018-2019

Bayern München draagt ook dit seizoen weer een speciaal trainingspak in de voorbereiding op de Champions League wedstrijden. Afgelopen week is het nieuwe Champions League pak van de Duitse kampioen door adidas gepresenteerd. In dit pak gaat Bayern München weer op jacht naar het winnen van de Europese titel. Het is inmiddels vijf jaar geleden dat de Duitsers het kampioenenbal wonnen. In totaal won de club vijf keer de Europa Cup I en in dit pak gaat de club van trainer Kovac op jacht naar de zesde titel. Wil je alles weten over dit nieuwe pak? Check het hieronder.

Bayern München Champions League trainingstrui en trainingsbroek 2018-2019

Ook dit jaar bestaat het Champions League pak van Bayern München weer uit een training top en een strakke trainingsbroek. Beide items zijn dit jaar geïnspireerd door het adidas Condivo template. De trainingstrui is dit jaar geheel grijs met ook weer donkere grijze adidas stripes over de schouders en mouwen. De trui is bovendien uitgerust met een v-hals en de onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten. Hierdoor vallen de tops nog strakker om het lichaam en hebben de mouwen de fit van een handschoen. De mouwen zijn raglanmouwen. Deze bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam en zorgen dus voor voldoende bewegingsvrijheid voor de spelers. Op de borst staat dit seizoen de logo's van adidas en de club. Boven het logo van de Rekordmeister staan ook dit jaar weer vier sterren. Deze refereren aan 28 gewonnen kampioenschappen van de club. Vooralsnog is dit het maximale aantal sterren dat een Duitse club boven het logo mag dragen. Dit jaar is het logo van het toernooi niet in de trainingskleding verwerkt. Van deze top heeft adidas ook een speciale winter editie gelanceerd. Deze bevat een hoge hals. In deze hoge hals is een fleece materiaal verwerkt, welke de spelers warm houdt tijdens de koude winterdagen. De nieuwe training sweaters zijn daarnaast uitgerust met een extra laagje van ripstop materiaal. Dit houdt de wind en regen perfect tegen.

Het nieuwe Bayern München Champions League pak voor 2018-2019 wordt compleet gemaakt door een strakke trainingsbroek. Deze broek heeft dezelfde kleuren als de top. Andere kenmerken van deze trainingsbroek zijn de enkelritsen aan de onderkant, de strakke tailleband aan de bovenkant en de toelopende fit. De broek heeft namelijk vooral een getailleerde fit ter hoogte van de enkels en kuiten. De broek is bovendien uitgerust met twee zakken en uiteraard staan de logo's van de club en adi weer op de broek. Zoals we gewend zijn van adidas zijn alle trainingspakken weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, voor een optimale prestatie!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Champions League trainingspakken van Bayern München, welke vanaf nu gedragen wordt door sterren als Robben, Lewandowski, Müller, Goretzka en nog meer sterren. Check ook het andere trainingspak van dit seizoen!

Bayern München Champions League trainingspak bestellen

Het nieuwe Bayern München CL pak kan je vanaf nu bestellen. Dit kan alleen voor volwassenen. Het pak is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De training top is wel wat duurder dan we gewend zijn. Met v-hals heeft de trainingstrui een prijs van € 89,95 en met hoge hals een prijs van € 99,95. De trainingsbroek is € 64.95. Wil je andere Bayern München kleding bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe Bayern trainingspak direct in DEZE SHOP

OF deze winkel!