Bayern München draagt fel rood trainingspak in 2018-2019

Bayern München traint komend seizoen weer in een geheel nieuw trainingspak. Vandaag werd dit pak door de club gelanceerd in samenwerking met kledingsponsor adidas. Het nieuwe pak van de Rekordmeister geeft een geheel nieuwe dimensie aan de clubkleuren van de Duitse kampioen. Daarover straks meer. Dit nieuwe trainingspak wordt door de spelers van Bayern München gedragen in de warming-up en tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende 2018-2019. Het nieuwe pak heeft het gebruikelijke template van adidas. Meer weten over het nieuwe trainingspak van Bayern München? Check hieronder de details!

Fel rode Bayern München training top en trainingsbroek 2018-2019

Het nieuwe trainingspak van Bayern München heeft hetzelfde template als het gouden trainingspak van Ajax. Dit pak is geïnspireerd door het CONDIVO 18 template van adidas. Dit jaar heeft adidas ervoor gekozen de training tops niet uit te rusten met een hoge hals met rits. Deze hoge hals is ingeruild voor een wat diepere v-hals. We gaven het net al aan dat er met het nieuwe trainingspak een nieuwe dimensie is gegeven aan de clubkleuren van Bayern München. De training top heeft namelijk een felle kleur rood. Deze felle kleur wordt door adidas ''RED UTILITY'' genoemd. De nieuwe training top van Bayern München is bovendien uitgerust met grijze (''IVY'') accenten. Deze grijze details komen terug in de drie adidas strepen over de schouders en mouwen en in de logo's van de club en adi op de borst. Het logo van de Rekordmeister is ook dit jaar weer voorzien van vier sterren, welke verwijzen naar de 28 kampioenschappen van de club. Ook dit jaar zijn de mouwen aan de onderkant weer uitgerust met duimgaten. Dit zorgt ervoor dat de training top nog strakker om het lichaam valt. Dit wordt nog meer versterkt door de raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze perfect om de armen vallen en de spelers hierdoor ook voldoende bewegingsvrijheid hebben.

De trainingsbroek heeft dezelfde technische kenmerken als afgelopen seizoen. De broek is aan de bovenkant uitgerust met een tailleband. De onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen. Hierdoor kan je de broek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit doen. De fit van de broek is ook zoals we die gewend zijn. De broek valt namelijk lekker strak om de enkels en kuiten. Ter hoogte van de kuiten en knieholtes zijn door adidas ventilatiezones aangebracht. Uiteraard bevat de trainingsbroek van Bayern München ook twee zakken aan de zijkanten. Deze zakken bevatten een rits. Qua kleur is de trainingsbroek constrasterend aan de trainingstrui van de club. De broek is namelijk grijs en bevat fel rode adidas strepen aan de zijkanten. Bovendien zijn de logo's van de club en adidas op de trainingsbroek fel rood. De trainingssweater en trainingsbroek van Bayern München zijn ook dit jaar uitgerust met de adidas Climalite technologie voor een optimale prestatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe pak dat vanaf nu gedragen wordt door sterren als Robben, Lewandowski, Müller, Boateng, James en andere sterren. Check bovendien het nieuwe trainingsshirt en trainingsjack uit de trainingslijn voor 2018-2019!

Bayern München trainingspak 2018-2019 bestellen

Het nieuwe pak van Bayern München kan je per direct bestellen. De trainingstrui en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De training top heeft voor volwassenen (XS, S, M, L, XL en XXL) een prijs van € 74,95 en voor kinderen (128, 140, 152, 164,176) is de top € 64,95. De trainingsbroek heeft in kindermaten een prijs van € 49,95 en voor volwassenen is de broek € 54,95. Wil je andere producten van de Duitse kampioen bestellen? Check ook het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Bayern trainingspak direct in DEZE SHOP

OF deze winkel!