Bayern München traint in 2018-2019 in opvallend trainingsshirt

Bayern München en adidas hebben tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt van de club ook het nieuwe trainingsshirt uitgebracht. Dit shirt wordt door de Rekordmeister gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende 2018-2019. Bayern München en kledingsponsor adidas hebben twee verschillende trainingsshirts uitgebracht. Het ene shirt wordt vooral gedragen door de spelers en het andere shirt wordt vooral gedragen door de staf van de kampioen van Duitsland, welke komend seizoen onder leiding staat van trainer Niko Kovac. Check hieronder het design van het nieuwe trainingsshirt van Bayern München.

Fel rood en grijs Bayern München training shirt en tenue 2018-2019

Het trainingsshirt dat door de spelers dit jaar gedragen wordt, heeft een opvallende kleur. Het shirt is namelijk fel rood. Deze kleur wordt door adidas ''UTILITY RED'' genoemd. Daarnaast is het shirt uitgerust met grijze accenten. Deze details zijn te vinden in de band aan de achterkant van de v-hals en in de drie adidas strepen over de schouders en mouwen. Ook de logo's van de club en Bayern München op de borst zijn grijs. Boven het embleem van de 28 voudig kampioen van Duitsland prijken vier sterren, welke verwijzen naar de kampioenschappen van de club. Het shirt is geïnspireerd door het Condivo template van adidas. Dit betekent dat de mouwen raglanmouwen zijn. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen en schouders vallen en goed meebewegen met de bewegingen van de armen. De achterzoom van het trainingsshirt is wat langer en dit biedt wat extra bescherming. Het shirt dat door de staf gedragen wordt is contrasterend aan het shirt van de spelers. Dit shirt is namelijk grijs met fel rode accenten. De drie adidas stripes en de logo's van adi en de club zijn fel rood. Beide tenues worden compleet gemaakt door een geheel nieuw trainingsbroekje. Dit short is licht grijs met aan de zijkanten fel rode adidas strepen. Ook de logo's van de club en het Duitse sportmerk, dat als sinds de jaren '60 de tenues van de club verzorgt, zijn fel rood.

Ook deze nieuwe trainingslijn is door adidas uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat sterren als Robben, Lewandowski, Müller, Ribery, James en andere sterren optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe anthem trainingsjack uit deze collectie!

Bayern München trainingsshirt bestellen

Het nieuwe Bayern München trainingsshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het training shirt is voor volwassenen (XS, S, M, L, XL en XXL) € 44,95 en voor kinderen (128, 140, 152, 164, 176) heeft het shirt een prijs van € 39,95. Het trainingsbroekje van Bayern München is in volwassen maten € 39,95 en in kindermaten € 34,95. Wil je andere producten van de club bestellen? Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Bayern jack direct in DEZE SHOP

OF deze winkel!