3 mei 2018

Adidas lanceert nieuw Bayern München trainingsjack voor 2018-2019

Het lijkt erop dat het nieuwe Bayern Munchen thuisshirt voor 2018-2019 zeer binnenkort officieel gelanceerd wordt door de Duitse club en kledingsponsor adidas. Vandaag werd namelijk het nieuwe anthem trainingsjack voor het nieuwe seizoen uitgebracht. Dit is het jack dat de Duitse kampioen draagt tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende 2018-2019. Dit is dus ook het jack dat door de spelers gedragen wordt bij het afspelen van het Champions League anthem in de aanloop naar de wedstrijden in het kampioenenbal! Meer weten over het nieuwe trainingsjack van de club van de nieuwbakken trainer Niko Kovac? Check hieronder het design.

Rood Bayern Munchen adidas ZNE jack 2018-2019

Het nieuwe Bayern Munchen anthem trainingsjack voor 2018-2019 heeft hetzelfde template als de anthem jacks van de WK landen waarvan adidas kledingsponsor is. Duitsland, Argentinie, Colombia, Mexico en Spanje hebben eenzelfde soort jack. Uiteraard is het nieuwe trainingsjack van Bayern geheel in stijl van de kleuren van het thuisshirt van de ''REKORDMEISTER.'' Het ZNE jack is namelijk geheel rood en wordt verder gekenmerkt door de baseball collar. Waar op alle adidas uitingen van Bayern Munchen dit jaar de drie adidas strepen aanwezig zijn, is dit niet het geval op het Z.N.E. anthem trainingsjack van Bayern Munchen. Deze staan noch op de schouders en noch aan de zijkanten van het nieuwe jack. De achterkant van het jack bevat wel een speciaal detail. Hier staat de naam van de club: FC Bayern. Het font dat voor deze print is gebruikt heeft dezelfde stijl als de officiele bedrukking die alle adidas teams tijdens het WK op de achterkant van het shirt dragen. De achterkant van het nieuwe trainingsjack van Bayern bevat daarnaast nog een speciaal detail. Hier bevindt zich namelijk een lusje in de clubkleuren van de Duitse club. Deze is rood/wit/blauw. Uiteraard is het nieuwe jack ook dit jaar weer uitgerust met een aantal functionaliteiten. De zijkanten van het jack zijn uitgerust met twee zakken en het jack bestaat deels uit katoen en deels uit polyester. Dit zorgt ervoor dat het jack comfortabel aanvoelt. Hierdoor is het een perfect jack om casual te dragen, maar ook om in te trainen. Op de rechter borst prijkt het adidas performance logo in het wit. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds de jaren '50 al de tenues en trainingskleding van de Champions League halve finalist van afgelopen seizoen. De andere borst is uitgerust met het embleem van de in 1900 opgerichte club. Het logo is dit jaar ook weer uitgerust met de vier sterren, welke verwijzen naar de 28 landskampioenschappen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Bayern Munchen trainingsjack voor 2018-2019, waarin we vanaf nu sterren als Muller, Boateng, James, Lewandowski, Neuer, Kimmich en andere sterren zien.

Bayern Munchen anthem jack bestellen

Het nieuwe Bayern Munchen Z.N.E. jack kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande SHOP! De prijs van het jack is voor volwassenen EU 79,95 (maten S, M, L, XL) en voor kinderen EU 69,95 (maten 128, 140, 152, 164, 176). Wil je andere producten van de club bestellen? Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe Bayern jack direct in deze winkel!