19 mei 2017

Bayern München keepersshirt 2017-2018

Het nieuwe Bayern München keepersshirt voor 2017-2018 is tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt van de Rekordmeister bekend gemaakt door adidas en de kampioen van Duitsland. Dit nieuwe keeper shirt en tenue wordt vanaf nu gedragen door keepers als Neuer, Ulreich en Starke tijdens de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League thuiswedstrijden in het Signal Iduna Park gedurende 2017-2018. Ook bij dit keepersshirt heeft adidas gebruik gemaakt van het standaard template. Dit betreft het REVIGO 17 teamwear template. Ook de keepersshirts van AC Milan en Manchester United zijn gebaseerd op dit template. Check hieronder alle details!

Wil je direct in het nieuwe shirt van Neuer schitteren? Check het keepersshirt van Bayern voor kinderen en volwassenen in deze winkel of deze SHOP!

Zwart Bayern München keeper shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Bayern München keepersshirt voor 2017-2018 is bijna geheel zwart en bevat een rode v-hals. De rode accenten komen ook weer terug in de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen. Deze rode tint wordt door het merk ''FCB true red'' genoemd. Zoals bekend heeft het REVIGO 17 template weinig opvallende kenmerken. Op de borst van het nieuwe keepersshirt staan de logo's van adidas en de club. Boven het logo van FCB prijken vier gouden sterren, welke verwijzen naar de 27 landskampioenschappen van de club uit München. Hoofdsponsor TELEKOM versiert het midden van het nieuwe keepersshirt. Evenals het nieuwe thuisshirt bevat het keepersshirt subtiele details. De achterkant van de kraag is namelijk uitgerust met de leus van de club (MIA SAN MIA) en daaronder staat wat groter de naam van de club. Het nieuwe keeperstenue van Neuer wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan weerszijden drie rode stripes van het Duitse sportmerk, dat al sinds de jaren '60 aan de club verbonden is en de teamkleding van Bayern verzorgt. Ook het performance logo van adi en het logo van de club staan op de keepersbroekjes. De kousen zijn zwart met rode details en bevatten zowel de initialen van de club als het logo van adiddas.

De keeperstenues van Bayern zijn uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de keepers optimaal kunnen presteren.

Bayern München keepersshirt kopen

Het nieuwe keepersshirt en tenue van Bayern München voor 2017-2018 kan je per direct kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 94,95 en voor kinderen € 74,95. Het shirt is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Bovendien is het gehele tenue in babymaten beschikbaar in de maten 92, 98, 104, 110 en 116. Je kan het nieuwe shirt laten bedrukken met de naam en het nummer van jouw favoriete Bayern München keeper of een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële Bayern München bedrukking gebruikt. Directe levering!

Scoor het nieuwe keepersshirt DIRECT in deze WINKEL

of deze SHOP!