28 augustus 2017

Bayern München Champions League trainingsshirt 2017-2018

Bayern München draagt dit seizoen in de aanloop naar de Champions League wedstrijden een nieuw trainingsshirt. Dit shirt wordt alleen gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in Europa. Dit shirt bevat dan ook als enige shirt uit de collectie het logo van de Champions League. Daarover straks meer. Zeker is dat de Duitse kampioen dit shirt draagt tijdens de voorbereiding op de wedstrijden in de poulefase. Vorige week werd de indeling bekend. Bayern München is dit seizoen ingedeeld in poule B en strijdt met Paris Saint Germain, Celtic en Anderlecht om een ticket naar de knock-out fase van het kampioenenbal. Check hieronder de details van het nieuwe trainingsshirt van de Rekordmeister.

Groen Bayern München Champions League training shirt en tenue

Het nieuwe CL trainingsshirt van Bayern heeft dit seizoen een opvallende kleur en wordt door adidas dan ook '''multicolor'' genoemd. Het shirt is namelijk donker grijs, tegen het grijze aan. Daarnaast is het Champions League shirt uitgerust met witte details. Deze accenten komen terug in de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Opvallend is dat deze mouwen wat langer zijn dan we gewend zijn. Hier is een reden voor. Dit biedt namelijk meer bescherming tijdens de trainingen in de herfst en winter. Ook de onderkant van het shirt bevat een witte band en is dus wat langer. Dit heeft dezelfde reden. Bovendien geeft dit design het shirt een meer streetwear achtige uitstraling, waardoor het ook perfect is dit shirt casual te dragen. Het shirt bevat een ronde hals en op de borst prijken de logo's van de club en Bayern München. Dit is overigens een grote verandering in vergelijking met voorgaande seizoenen. In eerdere seizoenen stond het logo van de Champions League op de rechter borst. Deze is nu verplaatst naar de achterkant van het shirt en staat net boven de witte band.

Het nieuwe trainingstenue van Bayern München kan gecompleteerd worden door een trainingsbroekje in dezelfde kleur. Deze is ook donker groen. Opvallend is dat het broekje geen adidas stripes bevat. Wel bevatten de broekjes verborgen zakken met een ritsje en staan de logo's van de club, adi en het toernooi op het broekje. De bovenkant van het broekje is uitgerust met een elastische tailleband en trekkoord, waarmee de pasvorm wat aangepast kan worden. Zoals alle tenues van adidas zijn deze tenues ook uitgerust met de adidas Climawarm technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe Champions League trainingspak en presentatiepak maken ook onderdeel uit van deze nieuwe collectie. 

Champions League trainingsshirt Bayern München kopen

Wil jij net als sterren als Robben, James, Lewandowski, Müller, Boateng, Neuer en andere sterren in dit shirt schitteren? Dat kan direct! Het nieuwe CL shirt van Bayern kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen. Het shirt en het broekje hebben voor volwassenen een prijs van € 49,95 en voor kinderen zijn beide items € 44,95. Wil je andere Bayern München producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Champions League Bayern shirt in  DEZE WINKEL!

of in deze SHOP!