21 juli 2017

Bayern München 3e shirt 2017-2018

Het nieuwe alternatieve uitshirt of Champions League uitshirt van Bayern München is vandaag officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe shirt speelt Bayern vooral de uitwedstrijden in de Champions League, maar ook een aantal wedstrijden in de Bundesliga en DFB Pokal gedurende dit seizoen. De aanloop naar de presentatie van het nieuwe tricot was een lange. Vanaf september hadden de fans van Bayern München de mogelijkheid het Champions League shirt van te ontwerpen via een speciaal door adidas ontworpen creator studio. Uit deze inzendingen selecteerden een delegatie van adidas en de Duitse kampioen een top 100 waarna het winnende design werd gekozen. Dat wordt dus het nieuwe shirt, wat we hieronder bespreken. Eenzelfde concept hanteerde adidas bij de nieuwe alternatieve uitshirts van Real Madrid, Juventus, AC Milan en Manchester United. Check hieronder de details van het nieuwe Bayern München voetbalshirt.

Wit Bayern München 3e shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe 3e shirt van Bayern München voor 2017-2018 is dit seizoen ontworpen door een 15 jarige fan van de club uit Israel, Joseph Maraska. Het shirt is geheel wit (door adidas off white genoemd) en bevat de zogenaamde dripping print. Deze print komt terug in de vier verticale strepen over de voorkant van het shirt. Deze hebben aan de bovenkant een donkerder rode kleur en worden naar de onderkant lichter van kleur, waarna deze aan de onderkant geheel verdwijnen. De onderkant van het nieuwe shirt is dan ook geheel wit. Verder komen de rode details uit de clubkleuren van FC Bayern ook terug in de brede bies aan de onderkant van de mouwen. De bies is namelijk rood. Verder bevat het shirt een klassieke crew neck. De drie strepen van adidas staan dit jaar op de schouders en mouwen en zijn ook rood. Waar deze op het Bayern München 3e shirt van 2016-2017 nog op de zijkanten van het shirt stonden, keren deze vanaf dit seizoen weer terug op de schouders. Op de linker prijkt het logo van de club met daarboven vier sterren. Deze vier sterren verwijzen naar de 27 kampioenschappen van de club. De andere borst bevat het adidas performance logo in het grijs. De Duitse kledingsponsor is sinds de jaren '60 al verbonden aan de Duitse club en zal dit tot 2030 blijven. Hoofdsponsor Telekom, sinds 2002 de shirtsponsor van Bayern, staat uiteraard weer op het midden van het shirt. Verder is de achterkant van het nieuwe tricot geheel wit.

Het nieuwe Bayern München uittenue wordt gecompleteerd door een wit broekje met aan de zijkanten rode adidas stripes. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de club en adidas. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een brede horizontale band met daarboven drie rode adidas strepen. Op de voetbalkousen staan bovendien het adidas logo en de initialen van de club: FCB. De nieuwe Bayern München tenues zijn door adidas uitgerust met de Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als James, Robben, Lewandowski, Boateng, Müller, Ribery, Alaba en andere sterren in de uitwedstrijden.  Check ook het nieuwe Bayern München thuisshirt voor 2017-2018 of Bayern München uitshirt voor 2017-2018.

 

Bayern München voetbalshirt en tenue kopen

 

Het nieuwe Bayern München 3e en tenue kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 84,95 en voor kinderen € 69,95. De prijs van het broekje is € 34,95 voor KIDS en € 39,95 voor volwassenen. De kousen zijn € 17,95/ In deze shops heb je de mogelijkheid het shirt van Bayern te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers van Bayern München op het shirt dragen. Wil je andere Bayern München producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

 

Koop het Bayern München shirt en tenue altijd in de de officiële Adidas shop! (inclusief officiële bedrukking)

 

of in deze officiële SHOP