Bayern München thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Bayern München thuisshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor adidas en de Duitse kampioen! In dit nieuwe voetbalshirt speelt FC Bayern de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League thuiswedstrijden in de Allianz Arena gedurende 2017-2018. Eerder werd al bekend dat het nieuwe tricot van de ''Rekordmeister'' gebaseerd zou zijn op een legendarisch shirt uit de geschiedenis van de club. Het shirt is namelijk een ode aan de tenues van de club tijdens de jaren '70. Bayern speelt voor het eerst in het nieuwe shirt in de wedstrijd tegen SC Freiburg op 20 mei 2017. Check hieronder alle informatie over het nieuwe Bayern München shirt en check bovendien waar je het voetbalshirt direct kan kopen!

Wil je direct het nieuwe Bayern München shirt voor kinderen en volwassenen kopen? Check het exclusief in deze WINKEL

of deze SHOP!

Bayern München thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Bayern München thuisshirt 2017-2018 heeft een uniek design en is gebaseerd op de shirts en tenues van het seizoen 1973-1974. Bayern München werd dit seizoen niet alleen voor de vijfde keer in haar bestaan kampioen, maar won ook voor het eerst in de geschiedenis de Europa Cup I. Deze wedstrijd vond in twee edities plaats. Omdat de eerste wedstrijd op 14 mei 1974 in het Heizelstadion in Brussel in 1-1 eindige (na verlenging), moesten de clubs op 17 mei opnieuw acte de presence geven in hetzelfde stadion. Bayern won deze wedstrijd met 4-0, waardoor het voor het eerst in de geschiedenis beslag legde op de voorloper van de Champions League. Sterspelers in het elftal van destijds waren Sepp Maier, Franz Beckenbauer, Paul Breitner, Uli Hoeness en Gerd Müller.

Het nieuwe Bayern München thuisshirt van 2017-2018 heeft bijna hetzelfde design als het shirt van 1973-1974. Het shirt is zoals altijd overwegend rood en bevat witte verticale pinstripes bevat. Daarnaast bevatte het shirt van Bayern destijds een brede, witte crew neck. Ook het nieuwe thuisshirt voor 2017-2018 bevat weer een ronde hals in het wit. De bies aan de onderkant van de mouwen is bovendien breed en ook wit. De linker borst is uitgerust met het logo van de Rekordmeister. Boven het logo van de Duitse kampioen staan vier sterren, welke verwijzen naar de 27 Bundesliga kampioenschappen van de club. Wanneer een club in Duitsland meer dan twintig keer kampioen is geworden, mag het vier sterren boven het logo dragen. In Duitsland is dit het maximaal aantal sterren. De andere borst bevat het logo van kledingsponsor adidas. Het Duitse sportmerk is al sinds begin jaren '60 kledingsponsor van Bayern München en blijft dit zeker tot 2030. Hoofdsponsor Telekom versiert het midden van het shirt. De telefoonprovider is sinds 2002 hoofdsponsor van de club. De leus van de club ''Mia San Mia'' (Wij zijn wie we zijn) mag niet ontbreken op het nieuwe tricot. Deze is te vinden aan de achterkant van het shirt, net onder de hals. De drie adidas strepen staan dit seizoen weer aan de zijkanten van het shirt en zijn wit.  Verder bevindt de naam van de club zich op de achterkant van het nieuwe shirt, onder de leus van de club. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met aan de onderkant een witte strip. De zijkanten van het voetbalbroekje bevatten de drie strepen van adidas. De kousen van het nieuwe tenue zijn bijna geheel rood en bevatten aan de bovenkant drie dunne strepen van het sportmerk en zijn ook uitgerust met de initialen van de club: FCB.

De nieuwe Bayern München tenues zijn, zoals we van adidas gewend zijn, uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door sterren als Robben, Müller, Hummels, Boateng, Lewandowski, Ribery, Vidal, Sanches, Costa en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe Bayern München uitshirt voor 2017-2018. 

Bayern München voetbalshirt en tenue kopen

Het nieuwe Bayern München shirt voor 2017-2018 kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. Het nieuwe shirt is direct beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. In deze shops heb je de mogelijkheid het shirt te voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële Bayern München gebruikt. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers van Bayern München op het shirt dragen gedurende 2017-2018. Wil je andere producten van Bayern kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Koop het Bayern München shirt en tenue in deze WINKEL (inclusief officiële bedrukking en korting)

of de officiële Adidas shop! 

of in deze officiële SHOP