Bayern München uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Bayern München uitshirt voor 2017-2018 is vandaag ook officieel bekend gemaakt door de Duitse club en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe voetbalshirt speelt FC Bayern in tijdens de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden dit seizoen. Bayern werd afgelopen seizoen opnieuw Bundesliga kampioen, waardoor het weer op het hoogste Europese podium schittert dit seizoen. Dat doet de club in een legendarisch uitshirt, welke is gebaseerd op een uniek THUISSHIRT uit de geschiedenis van de club die haar thuiswedstrijden speelt in de Allianz Arena. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt van FC BAYERN!

Direct enthousiast over het nieuwe uitshirt van Bayern? Koop het voor kinderen en volwassenen in deze winkel

of deze SHOP (inclusief officiële bedrukking)

Bayern München uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Bayern München uitshirt van komend seizoen is geïnspireerd door het iconische thuisshirt van 1997-1998 en 1998-1999. In 1997-1998 won de club de DFB Pokal en de Ligapokal en in 1998-1999 werd de club kampioen. Bovendien verloor de Bundesliga club de finale van de Champions League. Hoewel de club tot de 90ste minuut in Camp Nou nog met 1-0 voor stond door een doelpunt van Basler, kwam Manchester United langszij in de blessuretijd door doelpunten van Sheringham en Solskjaer. Sterren van het elftal van Bayern waren Babbel, Jancker, Zickler, Matteus, Scholl en Salihamidzic. Niet alleen de prestaties van Bayern München waren destijds opvallend, het thuisshirt had namelijk ook een speciaal design. Hoewel de thuisshirts van de club altijd overwegend rood zijn, was het thuisshirt destijds overwegend donker grijs met een rode band over het midden van het shirt en de mouwen. Deze kleuren komen weer helemaal terug in het nieuwe uitshirt van Bayern München voor 2017-2018.

Het nieuwe uitshirt van Bayern München is overwegend navy blauw en wordt gekenmerkt door de brede rode baan over het midden van het shirt. Deze baan wordt aan weerszijden geflankeerd door een dunnere rode band. Deze band komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De adidas strepen op het shirt zijn wit en bevinden zich alleen op de mouwen. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals. Op de rechter borst staat het adidas logo in het wit en de andere borst is uitgerust met het logo van de club, inclusief vier gouden sterren. Deze vier sterren verwijzen naar de 27 Bundesliga kampioenschappen van de club. Per twintig kampioenschappen mag er in Duitsland een ster aan het logo worden toegevoegd. Dit is het maximale aantal in de Bundesliga. Het logo van Telekom versiert al sinds 2002 het midden van de Bayern München tenues. De leus van de club (MIA SAN MIA) versiert de achterkant van de hals en op de achterkant prijkt bovendien de naam van de club.

Het Bayern München uittenue voor 2017-2018 wordt gecompleteerd door een navy blauw broekje. Dit short bevat aan de zijkanten drie witte adidas strepen en aan de onderkant een rode band. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de club en adidas. De kousen van het uittenue zijn blauw en bevatten aan de onderkant een rode band, geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe uitshirt. Aan de bovenkant van de sokken staan drie kleine adidas streepjes en op de sokken zijn de initialen van de club en het performance logo van de kledingsponsor verwerkt. 

Zoals alle tenues van adidas is het nieuwe Bayern München uitshirt voor 2017-2018 uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Vanaf nu wordt het shirt gedragen door sterren als Robben, Lewandowski, Müller, Ribery, Vidal, Thiago, Hummels, Sanches, Diego Costa, Boateng en andere sterren. Check ook de details van het nieuwe Bayern München thuisshirt voor 2017-2018

Bayern München uitshirt kopen

Het nieuwe shirt kan je vanaf nu kopen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In deze online shops heb je de mogelijkheid de shirts te laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers. Hierbij wordt de officiële en originele Bayern München bedrukking gebruikt. Het nieuwe uittenue kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Of check het overzicht met beschikbare Bayern München producten hiernaast of hieronder. Directe levering.

Koop het Bayern München uitshirt en tenue altijd in de de officiële Adidas shop! (inclusief officiële bedrukking)

of in deze officiële SHOP