27 augustus 2015

Bayern München Champions League shirt 2015-2016

Het nieuwe Bayern München Champions League shirt of 3e shirt voor 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door Adidas en de Duitse club. Dit gebeurde tijdens de Adidas campagne #BETHEDIFFEENCE en tegelijkertijd met de nieuwe 3e shirts van Juventus, AC Milan, Chelsea, Manchester United en Real Madrid. Alle nieuwe 3e shirts van deze clubs hebben als thema ''Spark in the dark'' en hebben een donkere kleur met felle details. In het nieuwe voetbalshirt speelt Bayern München vooral de uitwedstrijden in de Champions League en een aantal wedstrijden in de Bundesliga en DFB Pokal gedurende het seizoen 2015-2016.

Bayern München 3e shiirt 2015-2016

Het nieuwe Bayern München Champions League shirt of 3e shirt is overwegend navy blauw met fel rode (flesh red) details. Deze fel rode kleur komt vooral terug in de Adidas strepen over de schouders en mouwen en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder wordt het nieuwe Bayern München uitshirt wordt verder gekenmerkt door het design van dunne horizontale flitsende lijntjes over het gehele shirt. Verder is het nieuwste Bayern München voetbalshirt uitgerust met een ronde hals. Deze bevat aan de achterkant de leus van de club: ''Mia San Mia'' (We zijn wie we zijn). De rechter borst bevat het logo van Adidas in het wit en de andere borst bevat het logo van de Duitse kampioen met daarboven vijf sterren. Deze vijf sterren verwijzen naar de 25 behaalde Bundesliga kampioenschappen. Hoofdsponsor Telekom versiert het midden van het nieuwe Bayern München CL shirt. Het nieuwe tenue van die Rekordmeister wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje met fel rode details in de vorm van de drie Adidas strepen over de zijkanten van het short. Bovendien zijn de logo's van Adidas en de club vertegenwoordigd op de shorts. De kousen van het nieuwe Bayern München Champions League tenue zijn ook navy blauw en worden gekenmerkt door de fel rode strepen aan de bovenkant. Bovendien staan de initialen van de club en het logo van Adidas op het short. Eerder lanceerden Adidas en de Duitse club die onder leiding staat van Guardiola al het nieuwe Bayern München thuisshirt 2015-2016 en uitshirt voor 2015-2016. Check hieronder de foto's van het nieuwe nieuwe Bayern München Champions League voetbalshirt, waarin sterren als Alonso, Vidal, Robben, Ribery, Müller, Lewandowski, Alaba, Götze en nog meer sterren schitteren gedurende 2015-2016.

Bayern München Champions League shirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Bayern München 3e shirt of Champions League shirt kan je voor kinderen en volwassenen vanaf nu kopen in onderstaande shops. De prijs van het shirt in volwassen maten is € 79,95 – € 85,- en de prijs van het shirt voor kinderen is € 65-. Laat ook je Bayern München voetbalshirt voorzien van een eigen naam en nummer in de online Bayern München shop van Adidas. Dit betreft de officiële bedrukking. Ook kan je je shirt laten voorzien van een naam en een nummer van één van de sterspelers. Check ook het overzicht met beschikbare Bayern München producten in het overzicht hieronder of hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop het Bayern München Champions League shirt in de officiële Bayern München voetbalshop of

in de online Bayern München shop van Adidas!

Bayern -munchen -cl -shirt -2015-2016
Bayern -Munchen -3e -shirt -2015-2016