10 juli 2015

Bayern München uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Bayern München uitshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door Bayern München en kledingsponsor Adidas. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Bayern München de uitwedstrijden in de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League gedurende het seizoen 2015-2016. Het rood/wit/blauwe uitshirt van het seizoen 2014-2015 wordt ingeruild voor een nieuw shirt met opnieuw een klassiek design. In mei lekte het design van het nieuwe uitshirt van Bayern München al uit. Nu is het shirt ook officieel gelanceerd.

Bayern München uittenue 2015-2016

Het Bayern München uit voetbalshirt 2015-2016 is dit seizoen overwegend wit en wordt gekenmerkt door het horizontale blok over het midden van het shirt. Dit blok bevat verschillende horizontale banen welke aan de bovenkant rood zijn en naar de onderkant in het zwart en grijs overlopen. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een ronde polo hals met knoopjes. Over de mouwen lopen drie rode Adidas trademark strepen en de mouwen bevatten aan de onderkant een zwarte bies. De rechter borst bevat het logo van Adidas in het rood. Adidas is al sinds 1965 kledingsponsor van de Duitse club. Hoofdsponsor Telekom staat op het midden van het voetbalshirt. Telekom is al sinds 2002 verbonden aan der Rekordmeister. De andere borst bevat het logo van Bayern München met daarboven vier gouden sterren. Deze gouden sterren verwijzen naar de 25 kampioenschappen van de club, waarvan de laatste van afgelopen seizoen dateert. De onderkant van het shirt bevat verder nog drie diamanten met daarin de initialen van de club: FCB. De achterkant van het shirt bevat ook nog enkele details. Net onder de kraag staat namelijk in een sierlijk lettertype de leus van de club: ''MIA SAN MIA'' (Wij zijn wie we zijn) en daaronder staat in het groot de naam van de club. Verder is e achterkant van het Bayern München uitshirt geheel wit. Het nieuwe Bayern München uittenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode Adidas strepen. Ook hierop zijn de logo's van de club en Adidas vertegenwoordigd. De sokken hebben het zelfde design als het uitshirt van de club en zijn wit met op het midden een rode, zwarte en grijze band. Daarboven bevinden zich de drie bekende strepen van Adidas. Check hieronder de foto's van de nieuwe Bayern München uitshirts 2015-2016 en de tenues waarin sterren als Robben, Müller, Lewandowski, Götze, Alonso, Alaba, Dante, Martinez en Boateng gedurende 2015-2016 zullen schitteren. In mei werd al het nieuwe Bayern München thuisshirt 2015-2016 gelanceerd.

Officiële bedrukking Bayern München voetbalshirt 2015-2016

De officiële bedrukking aan de achterkant van het Bayern München uitshirt 2015-2016 is rood. Zowel de rugnummers als de namen van de spelers staan in een statig en eenvoudig lettertype. Opvallend aan de officiële bedrukking van Bayern München is dat het rugnummer boven de namen van de spelers staan. Het rugnummer van de officiële Bayern München bedrukking is aan de onderkant uitgerust met het logo van de club. De namen van de spelers bevatten niet het logo van de club.

Bayern München uitshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Bayern München uitshirt 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in zowel volwassen maten als in kindermaten in de Bayern München shop van Subside of de officiële Bayern München shop van Adidas. Check daar ook de nieuwe thuisshirts, trainingsshirts, presentatiepakken en andere Bayern München merchandising. Of check het overzicht met beschikbare Bayern München producten hiernaast! Direce levering en gratis verzending!

KOOP HET HIER.... en deel hieronder je mening!

FC Bayern München Uitshirt

2500-18510_1-fc -bayern -FC-Bayern -Shirt -Away

Bayern -uitshirts -2015-2016