10 mei 2015

Bayern München thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Bayern München thuisshirt is vandaag officieel gelanceerd door teamkledingsponsor Adidas en de Duitse kampioen van het seizoen 2015-2016. met de campagne ''Rot, Liebe, Leidenschaft'' (Rood, liefde, leiderschap). Eerder lekte het nieuwe thuisshirt van de club al uit via verschillende forums. Vandaag werd deze voor het eerst gedragen in de wedstrijd tegen Augsburg. Daarnaast wordt het nieuwe Bayern München thuisshirt gedragen in de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016 in de Allianz Arena, de thuishaven van de Rekordmeister.

Bayern München thuistenue 2015-2016

Het verticaal-rood wit gestreepte thuisshirt van het seizoen 2014-2015 is ingeruild voor een geheel rood shirt met bordeaux rode accenten. Deze bordeaux rode accenten komen tot uiting in de ronde hals van het thuisshirt, de Adidas trademark strepen over de schouders en mouwen en in een band aan de onderkant van het voetbalshirt. Bovendien is de bies aan de onderkant van de mouwen bordeaux rood. De bordeaux rode kleur lijkt gebaseerd te zijn op de voetbalshirts die Bayern München in de beginjaren 2000 droeg. Destijds had de club een bordeaux rood thuisshirt met navy blauwe details. In 2003 werd deze kleur vervangen door een geheel rood voetbalshirt. Een speciaal detail is te vinden in de band aan de onderkant van het voetbalshirt. Hierin bevinden zich namelijk een patroon van diamantjes en de vlag van Bavaria. Deze zijn ook vertegenwoordigd in het logo van Bayern München. Het embleem van Bayern staat op de linker borst en bevat daarboven vier sterren, welke verwijzen naar de 25 Bundesliga kampioenschappen van de club die onder leiding staat van Guardiola. De andere borst bevat het logo van Adidas in het wit en op het midden van het shirt staat hoofdsponsor Telekom. Verder staat op de achterkant van het nieuwe Bayern München voetbalshirt de naam van de club. Het nieuwe Bayern München tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten bordeaux rode adidas trademark strepen en een bordeaux rode band aan de achterkant. Verder zijn de logo's van de club en Adidas vertegenwoordigd op de shorts. De kousen zijn ook rood en bevatten aan de bovenkant rode Adidas trademark strepen en op het midden een bordeaux rode baan. Verder zijn de sokken voorzien van de initialen van de club: FCB. De Bayern München tenues zijn uitgerust met het Adidas Climacool systeem, welke ervoor moet zorgen dat het vocht en zweet van de spelers naar de buitenkant van het tenues wordt getransporteerd, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe Bayern München thuisshirt 2015-2016.

Bayern München thuisshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Bayern München thuisshirt 2015-2016 kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen in de officiële Bayern München shop! Inclusief officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of een van de sterspelers van Bayern als Robben, Vidal, Ribery, Müller, Schweinsteiger, Alonso, Lahm, Martinez, Bernat of Götze. De prijs van het shirt in volwassen maten is € 79,95 of € 84,95 en de prijs van het shirt voor kinderen is € 64,95. Check ook de andere beschikbare producten in het overzicht hiernaast.  Directe levering en gratis verzending! 

Deel hieronder je mening over het nieuwe Bayern München thuisshirt. 

Bayern Munchen Thuisshirts 2015-2016


Bayern München Thuisshirt 2015-2016 (1)

Bayern Thuisshirt 2015-2016