2 juli 2016

Barnsley voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van de Engelse club Barnsley zijn vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor PUMA en de Engelse club. In deze nieuwe shirts speelt Barnsley de Championship, FA Cup en League Cup wedsrijden gedurende 2016-2017. Barnsley eindigde als zesde in de Engelse League One, maar promoveerde na play-offs naar de Championship. Vandaag werden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de Engelse club gelanceerd. We bespreken ze allebei!

Barnsley thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Barnsley thuisshirt voor 2016-2017 heeft een vrij simpel design. Het shirt is geheel rood en is voorzien van een ronde hals. Op de borst prijken de logo's van PUMA en de club, terwijl CK Beckett als shirtsponsor op het midden van het shirt staat. Subsponsor PALMER versiert de achterkant van het nieuwe shirt van Barnsley. De logo's van de Duitse kledingsponsor, die sinds 2015 kledingsponsor is, staan ook op de mouwen. Het nieuwe tenue van de Engelse club wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en rood/wit gestreepte kousen.

Barnsley uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Barnsley uitshirt voor 2016-2017 is zwart met een v-hals en gevouwen kraag en heeft verder ook een vrij simpel design. De logo's van PUMA, de club en de sponsoren zijn op dit shirt goud. Dit tenue wordt gecompleteerd door een zwart broekje en zwarte kousen met gouden details. Zoals alle tenues van PUMA zijn deze tenues ook uitgerust met de PUMA DRY Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van de nieuwe shirts en tenues!

Barnsley voetbalshirt kopen

Het nieuwe Barnsley voetbalshirt kan je vooralsnog alleen kopen in de clubshop van de Engelse club. Mocht je het shirt willen, maar niet kunnen verkrijgen? Stuur ons gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen. Barnsley 0thuisshirt -2016-2017
Barnley -uitshirt -2016-2017