Barnsley FC voetbalshirts 2020-2021

De Engelse voetbalclub Barnsley FC heeft haar nieuwe voetbalshirts voor het aankomende seizoen officieel gelanceerd. Verantwoordelijk voor het design van de nieuwe voetbalshirts is het Duitse sportmerk Puma. De nieuwe voetbalshirts worden gedragen tijdens de wedstrijden in de Championship, FA Cup en League Cup gedurende het seizoen 2020-2021. 

Barnsley FC thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Barnsley thuisshirt 2020-2021 is gebaseerd op een standaard template van Puma. Net zoals de afgelopen jaren wordt het thuisshirt van de Engelse club gekenmerkt door de rode kleur. Over de body van het shirt loopt ook een grafische all-over print en verder wordt het tricot versierd met witte details. Deze witte details komen terug in een taping aan de zijkanten van de shirts en ook op de schouders is deze taping aanwezig. De biezen aan de onderkant van de mouwen zijn ook wit van kleur. Tot slotte is ook de kraag van het nieuwe tenue van Barnsley wit. Op de rechterkant van de borst staat het logo van kledingsponsor Puma. De springende poema is wit, het logo van Barney komt terug op de linkerborst. Hoofdsponsor van de club is Th Investment Room. De uiting van deze sponsor staat op het midden van het shirt. Het nieuwe thuistenue van Barnsley FC wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen. Hierop zijn ook uitingen van de club en sponsor terug te vinden.

Barnsley FC uit shirt en tenue 2020-2021

De basiskleur van het Barnsley uitshirt 2020-2021 is wit en de body wordt versierd met grafische all-over print van zeshoekige vormen. Dit wordt ook wel de honingraat structuur genoemd. Ook de zwarte kleur komt terug in het shirt. Over de schouders van het shirt loopt een brede zwarte baan. Deze loopt door in de mouwen van het nieuwe uitshirt. Ook de moderne kraag van het Barnsley uitshirt is zwart.  Het logo van de Duitse kledingsponsor is ook zwart van kleur. Deze staat op de rechterborst. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Barnsley FC. Ook de naam van de hoofdsponsor komt terug op het tenue. The Investment Room staat op het midden van het shirt, in zwarte letters. Het nieuwe uittenue van Barnsley FC wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen met witte details.

Naast het thuis- en uittenue van de club heeft Puma ook nog een derde wedstrijdshirt gelanceerd. Dit tenue heeft hetzelfde template als het thuisshirt van Barnsley FC. De basiskleur van dit tenue is echter geel en wordt versierd met zwarte details. Deze details komen terug in de biezen aan de onderkant van de mouwen, de taping aan de zijkanten en de schouders van het shirt, de kraag en het Puma logo op de rechterborst. Het clubwapen van Barnsley, op de linkerborst, is ook geel en zwart van kleur.

De nieuwe voetbalshirts van Barnsley FC zijn op dit moment alleen te koop in de webshop van de Engelse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Europese voetbalclubs? Het grootste aanbod van shirts is te vinden in DEZE WEBSHOP!

Barnsley thuisshirt 2020-2021