12 juni 2017

Barnsley thuisshirt 2017-2018

Championship club Barnsley en Puma hebben het nieuwe thuisshirt voor 2017-2018 bekend gemaakt. In dit nieuwe shirt speelt de Engelse club de Championship en FA Cup thuiswedstrijden in het Oakwell Stadium gedurende 2017-2018. Het nieuwe shirt van Barsnley is gebaseerd op een standaard template van kledingsponsor Puma. Check hieronder alle details van het nieuwe shirt van de club, die afgelopen seizoen als veertiende eindigde op het tweede niveau van Engeland.

Het nieuwe Barnsley thuisshirt voor 2017-2018 is geheel rood en bevat witte accenten. Deze witte accenten komen terug in de klassieke kraag en in de strip aan de zijkanten van het shirt. Deze strip bevat aan de zijkanten een special effect van cirkels. Op de rechter borst en de mouwen prijkt het logo van PUMA. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 2015-2016 de tenues van ''The Tykes.'' De andere borst bevat het logo van de Engelse club van trainer Heckingbottom. Op het midden van het nieuwe tricot prijkt sponsor CK. Becket. Deze sponsor is sinds 2011 verbonden aan de club. Het nieuwe Barnsley tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een rode strip. Op de shorts staan ook weer de logo's van de club en Puma. De kousen zijn rood met aan de bovenkant een witte band. Zoals alle tenues van Puma zijn de nieuwe Barnsley tenues uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Hammill, Bradshaw, Watkins, Roberts, Yiadom, Scowen en andere spelers.

Het nieuwe Barnsley voetbalshirt kan je vooralsnog alleen kopen in de clubshop van de Engelse club. Mocht je het shirt willen, maar niet kunnen verkrijgen? Stuur ons gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen.