4 juni 2019

Barcelona trainingsshirt en warming-up shirt 2019-2020

De nieuwe trainingscollectie van Barcelona bevat ook een tweetal nieuwe trainingsshirts. Beide shirts hebben een ander design. De reden hiervoor is dat beide tenues op een ander moment gedragen worden. Het reguliere trainingsshirt wordt alleen gedragen tijdens de trainingen van de club en het pré match top wordt door de spelers van de Catalaanse club gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in 2019-2020. Het warming-up shirt is het eerste shirt dat door de tegenstanders van Barca gezien wordt en daarmee moet dus direct indruk gemaakt worden. Qua design lijkt dat ook aardig gelukt. Check!

Barcelona pré match top 2019-2020

Het nieuwe Barcelona warming-up shirt is dit jaar overwegend donker blauw en wordt gekenmerkt door twee diagonale banen van de rechterschouder naar de linkeronderkant van het shirt. Deze banen hebben een splash graphic print, waardoor het warming-up shirt een moderne look heeft. Het Barcelona warming-up shirt voor 2019-2020 is verder uitgerust met een ronde hals. De swoosh van Nike prijkt in het geel op de rechterborst. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt alweer sinds 1998 de tenues en trainingskleding van de Spaanse kampioen. De andere borst bevat het logo van de club van trainer Valverde en op het midden van het trainingsshirt staat sponsor RAKUTEN in het wit. Het Japanse e-commercebedrijf is sinds 2017 shirtsponsor van Blaugrana.

Barcelona warming-up shirt 2019-2020

Het Barcelona trainingsshirt voor 2019-2020 heeft een wat meer basic design. Het shirt ook geheel in stijl van de clubkleuren van de Barca. Het shirt is namelijk blauw met rode logo's van Nike en de club op de borst. Verder heeft dit trainingsshirt de kenmerken van het Vapor template van Nike. De hals is een combinatie van een rechte en diagonale hals en bevat aan de binnenkant ook een rode taping. Het trainingstenue wordt gecompleteerd door een bordeaux rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe taping. Ook op de trainingsbroekjes van Barcelona staan de logo's van de club en Nike. Uiteraard zijn de trainingstenues van FC Barcelona ook uitgerust met de Nike Dri Fit technologie.

Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe Barcelona trainingsshirts voor 2019-2020, welke in ieder geval tijdens de eerste seizoenshelft gedragen worden worden door spelers als Frenk de Jong, Messi, Suarez, Rakitic, Pique en nog meer sterren. Check bovendien het nieuwe trainingspak.

Barcelona trainingscollectie 2019-2020 bestellen

Beide shirts kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het trainingsshirt is € 45,- voor volwassenen en € 40,- voor kinderen. De warming-up shirts zijn € 55,- voor volwassenen en € 50,- voor kinderen. De trainingsbroekjes bestel je vanaf € 35,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Barcelona trainingsshirt direct in deze SHOP

of deze winkel!