31 mei 2016

Barcelona trainingsshirt 2016-2017

Het nieuwe Barcelona trainingsshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Nike. In dit nieuwe training shirt werken de spelers van de club de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Champions League, La Liga en Copa del Rey wedstrijden komend seizoen. Het lijkt erop dat de club en Nike twee verschillende shirts lanceren, welke vanaf het begin van 2016-2017 gedragen zullen worden door de club.

Oranje en blauwe Barcelona trainingsshirt 2016-2017

Het eerste nieuwe Barcelona trainingsshirt voor 2016-2017 is overwegend fel oranje met een blauwe strip over de mouwen. Het shirt heeft verder vrijwel hetzelfde template als voorgaande seizoenen. Dit betekent dat het trainingsshirt van Barca ook een crew neck bevat. De rechter borst bevat het logo van Nike in het blauw. De Amerikaanse kledingsponsor is al sinds 1998 kledingsponsor van de Spaanse club. Het lijkt er (vooralsnog) niet op dat hoofdsponsor Qatar Airways op het nieuwe trainingsshirt van de club komt te staan. Momenteel zijn beide partijen in onderhandeling over een nieuw contract. Het kan bovendien zomaar zijn dat Barcelona een deal sluit met een andere sponsor voor de trainingkleding van de club. Het logo van een andere sponsor staat overigens wel op het shirt. De achterkant van het trainingsshirt van de Catalaanse club, die haar thuiswedstrijden speelt in Camp Nou, bevat het logo van subsponsor BEKO. Het merk is sinds 2014 partner van de club.

Het andere trainingsshirt is het shirt dat vooral door de trainingsstaf van de club gedragen wordt. Dit shirt is overwegend navy blauw met een fel blauwe strip over de mouwen en schouders. De logo's van Nike, Barcelona en BEKO zullen op dezelfde plek staan als op het andere shirt. De trainingsshirts van Barcelona  bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust zijn met de Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht. Tot zover de technische informatie. Beide trainingsshirts kunenn worden gecompleteerd door een blauw trainingsbroekje.   Dit short is overwegend navy blauw met aan de zijkanten een helder blauwe strip. Bovendien staan de logo's van de club en Nike op deze voetbalbroekjes. Check ook meer informatie over het nieuwe Barcelona thuisshirt 2016-2017 en Barcelona uitshirt 2016-2017.

Barcelona trainingsshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe oranje en blauwe Barcelona trainingsshirt voor 2016-2017 kan je vanaf medio juli 2016 kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 45,- en voor kinderen ongeveer € 39,95. Check daar ook de nieuwste Barcelona trainingspakken, voetbalshirts en andere merchandising. Of check het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast en vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwste Barcelona trainingsshirt in deze officiële SHOP! (inclusief goedkope t-shirts)

of deze officiële fanshop

of in deze Barcelona shop!

Barcelona -training -shirt -2016-2017 (1)
Barcelona -trainingsbroekje -2016-2017