Barcelona trainingspak kinderen 2020-2021

De nieuwe FC Barcelona collectie bevat ook weer een nieuw Barcelona trainingspak voor kinderen in 2020-2021. Dit is hetzelfde pak als het Barcelona trainingspak dat door de spelers gedragen wordt tijdens de trainingen dit seizoen. Voor kinderen bestaan er echter verschillende versies van het pak. Het Barcelona pak is namelijk het enige pak in de clubcollectie van Nike dat ook voor baby’s en peuters beschikbaar is en dus niet alleen vanaf kindermaat 128. Het Barcelona pak voor kinderen is namelijk beschikbaar in de maten 96, 104, 110, 116, 122, 128, 140, 152, 164 en 176. Dit betekent dat je het Barcelona KIDS trainingspak kunt bestellen van kinderen van 2 tot 16 jaar. Benieuwd naar het design dat van het pak dat sterren als Messi, Frenkie de Jong, Suarez, Griezmann, Fati, Pique, Umtiti en andere sterren dragen? Check!

Het verschil tussen het Barcelona trainingsjack en de training top voor kinderen

Het Barcelona trainingspak voor kinderen is dit seizoen opnieuw beschikbaar in een versie met een trainingsjack of met een training sweater. Beide items hebben wel dezelfde kleurencombinatie. Zowel het FC Barcelona trainingsjack als de trainingstrui zijn dit seizoen bordeaux rood en worden gekenmerkt door de diagonale band op het midden van de mouwen. Deze band heeft de kleuren van La Senyera, de vlag van Catalonië. De band is verdeeld in dunne, gele en rode strepen. Zowel het trainingsjack als de training top zijn voorzien van een hoge hals. Het verschil tussen het jack en de sweater is dat de sweater een rits tot de borst bevat en het jack een doorlopende rits. Een ander verschil is dat het Barcelona trainingsjack voor kinderen is uitgerust met twee zakken en de training top niet. Verder bevat de training top aan de onderkant van de mouwen duimgaten en het jack niet. Ieder jaar hebben de Barcelona trainingspakken ook een nieuw template, waarin Nike subtiele veranderingen aanbrengt. Één van die subtiele veranderingen is dit seizoen de verplaatsing van het logo van Nike. De swoosh van het Amerikaanse sportmerk prijkt namelijk op beide mouwen van de trainingstrui en het trainingsjack in plaats van op de rechterborst (de gebruikelijke plaats van het Nike logo). Het jack en de top bevatten verder ook nog eens een logo van een andere sponsor. Op het trainingsjack staat Rakuten en op de trui BEKO. Het laatste verschil zit hem in het materiaal van het jack en de training top. In het materiaal van de Barcelona training sweater is dit jaar ook elastaan verwerkt, wat als kenmerk heeft dat dit elastisch is. De jacks bestaan voor 100% uit polyester.

De Barcelona trainingsbroek voor kinderen

Het Barcelona kinder trainingsjack en de sweater worden beide gecombineerd met één en dezelfde trainingsbroek. Ook de Barcelona trainingsbroek heeft alle kenmerken van het nieuwe Nike template. Deze trainingsbroek is namelijk blauw met ter hoogte van de knieën een diagonale band in stijl van de Catalaans vlag. Aan de materialen en kenmerken van de Barcelona KIDS trainingsbroek is in vergelijking met voorgaande jaren niks veranderd. De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met de zogenaamde FlyVent tailleband. In deze band zijn kleine gaatjes verwerkt voor de optimale ventilatie. Met de band kun je ook de fit van de trainingsbroek verstellen. De bovenkant van de trainingsbroek is verder uitgerust met een zak met ritsen, handig om je spullen in op te bergen. Rondom de zakken bevindt zich ook een design van golven, welke ook weer kenmerkend is voor het Nike Strike template. De broek bevat ook de logo’s van de club en Nike en heeft verder een strakke fit. De onderkant van de pijpen van de Barcelona trainingsbroek voor kinderen zijn voorzien van enkelritsen, zodat de broek nog makkelijker aan en uit gedaan kan worden. De Barcelona pakken bevatten ook de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor de perfecte verkoeling, ventilatie en afvoer van zweet en juist dit maakt het trainingspak ideaal om in te trainen of casual te dragen!

Barcelona kinder trainingspak 2020-2021 bestellen

De verschillende versies van het Barcelona trainingspak voor kinderen kun je vanaf nu bestellen. Bij het pak met de sweater kun je de training top en de trainingsbroek los bestellen. Dit pak is alleen beschikbaar vanaf maat 128. Zowel de training sweater als de broek zijn € 54,95. Bij het Barcelona trainingspak met jack zijn het trainingsjack en de trainingsbroek niet los verkrijgbaar. Dit pak is echter wel vanaf maat 86 al beschikbaar. Voor de jongste jeugd heeft dit pak een prijs van € 64,95 en vanaf maat 128 is het trainingspak € 99,95. Check ook andere Barcelona trainingskleding voor kinderen in de onderstaande winkels!

Bestel je Barcelona KIDS trainingspak altijd in deze winkel! 

of deze SHOP! 

of deze webshop!