30 december 2016

Barcelona trainingspak 2017

Barcelona en Nike hebben een nieuw trainingspak voor 2017 bekend gemaakt. Dit nieuwe trainingspak draagt Barcelona tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden van januari 2017 tot mei 2017. Medio mei/juni wordt de nieuwe collectie voor 2017-2018 gelanceerd. Het nieuwe trainingspak zal alleen gedragen worden tijdens de trainingen en warming-up gedurende de tweede seizoenshelft. We bespreken hieronder kort het design van het nieuwe pak. Dit pak bestaat uit een zogenaamde zip training sweater en een strakke TECH trainingsbroek.

Fel groen Barcelona training sweater en trainingsbroek 2017

De nieuwe Barcelona zip training sweater voor 2017 is het komende half jaar overwegend fel groen. Verder wordt de trainingssweater gekenmerkt door de de hoge hals met een rits tot de borst. Bovendien bevat de sweater een blauwe strip over de schouders en mouwen en ook de swoosh van Nike is navy blauw. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds 1998 de tenues en trainingskleding van de club. Verder wordt de sweater gekenmerkt door de zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten, waardoor de mouwen nog strakker om de armen vallen. Het niet trainingspak van de Spaanse kampioen heeft ook een strakke pasvorm. De trainingsbroek van het nieuwe pak is overwegend navy blauw en bevat een helder blauwe strip aan de zijkanten. Verder is de trainingsbroek aan de zijkanten uitgerust met twee zakken en staan de logo's van Nike en Barca op de pijpen. Bovendien bevatten de pijpen aan de onderkant ritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De trainingsbroek betreft een zogenaamde TECH trainingsbroek, waardoor deze strak om de benen valt. Check hieronder de foto's van het nieuwe, fel gele Barcelona trainingspak, waarin vanaf nu sterren als Suarez, Messi, Neymar, Rakitic, Iniesta en andere sterren zullen schitteren. Check ook het nieuwe fel groene trainingsshirt van Barcelona.

Zoals alle trainingskleding van Nike is het nieuwe trainingspak van Barcelona uitgerust met de Nike Dri Fit technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren!

Barcelona trainingspak 2017 kopen

Het nieuwe fel gele Barcelona trainingspak voor 2017 kan je voor kinderen en volwassenen kopen. De zip training sweater en tech trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De prijs van de trainingstrui voor kinderen is € 54,95 en voor volwassenen € 64,95. De trainingsbroek is voor kinderen ook € 54,95 en de broek voor volwassenen is € 64,95. Wil je andere producten van Barcelona kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten van de club hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe trainingspak vanaf nu voor kinderen en volwassenen in deze officiële SHOP!

Barcelona -training -sweater -2017
Barcelona -trainingsbroek -2017