30 december 2016

Fel groen Barcelona trainingsshirt en warming-up shirt 2017

Barcelona en Nike hebben vandaag het nieuwe trainingsshirt van de club bekend gemaakt! Dit trainingsshirt zal de Spaanse club dragen gedurende de tweede seizoenshelft van het seizoen 2016-2017. Dit betekent dat de club van trainer Luis Enqrique het shirt alleen zal dragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden van januari 2017 tot en met mei 2017. Eind mei/begin juni zal de club in samenwerking met Nike de collectie voor 2017-2018 lanceren. Barcelona en Nike hebben zowel een nieuw trainingsshirt als een nieuw pre match top voor 2017 bekend gemaakt.. We bespreken hieronder de designs van beide nieuwe trainingsshirts, welke een opvallende kleur hebben.

Fel groen Barcelona trainingsshirt en pre match top 2017

Het nieuwe Barcelona trainingsshirt voor 2017 is geheel fel groen (door Nike ''ghost green'' genoemd) en is gebaseerd op het standaard template van Nike. Dit betekent dat het trainingsshirt een crew neck bevat en een strip over de mouwen en schouders. Deze strip op het nieuwe trainingsshirt is blauw (''game royal''). Ook de swoosh van Nike op de rechter borst is blauw en op de linker borst prijkt het logo van de Spaanse kampioen. De achterkant van het shirt is uitgerust met het logo van sponsor BEKO.

Zoals altijd heeft het warming-up shirt een wat rijkere uitstraling. Om deze reden is het shirt vaak ook duurder. Het pre match top van Barca voor 2017 is fel geel en wordt gekenmerkt door de blauwe bliksemschichten over het shirt. Ook dit shirt is uitgerust met een blauwe strip over de mouwen en bevat een crew neck. De logo's van Nike en de club staan op de borst en ook het logo van BEKO komt terug op de achterkant van het shirt. Verder is de achterkant uitgerust met de bijnaam van de club: BARCA. Beide nieuwe trainingsshirts kunnen gecompleteerd worden door een fel groen trainingsbroekje met aan de zijkanten een blauwe strip. Op de shorts staan ook de logo's van de Amerikaanse kledingsponsor en Nike. Check hieronder de foto's van de nieuwe trainingstenues van Barcelona voor 2017.

De nieuwe Barcelona trainingstenues zijn uitgerust met het Nike Dri Fit systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren. In deze nieuwe shirts zijn sterren als Messi, Iniesta, Suarez en Neymar vanaf begin 2017 te zien!

Barcelona trainingsshirt 2017 kopen

Het nieuwe Barcelona trainingsshirt en warming-up shirt kan je zowel voor kinderen als volwassenen vanaf medio nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het trainingsshirt voor volwassenen is € 44,95 en voor kinderen € 39,95. De pre match top heeft een prijs van € 54,95 voor volwassenen en voor kinderen een prijs van € 49,95. Wil je andere producten kopen van de club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe Barcelona trainingsshirt 2017 in deze officiële SHOP! 

of in deze shop


Barcelona -pre -match -top -2017