Barcelona trainingsjack 2020-2021

De spelers van FC Barcelona dragen dit seizoen ook weer een nieuw trainingsjack. Dit jack wordt ook wel het Barcelona anthem trainingsjack 2020-2021 genoemd en wordt door de spelers maar heel even gedragen. Het anthem jack is namelijk het trainingsjack dat de spelers van Barcelona dragen tijdens de weg van de kleedkamer naar het veld en bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in 2020-2021. Dit trainingsjack kun je dit seizoen zowel voor kinderen als voor volwassenen bestellen en is ook beschikbaar in een versie voor vrouwen.

Rood/blauw/zwart Barcelona anthem trainingsjack 2020-21

Het Barcelona trainingsjack heeft dit seizoen net als vorig seizoen het zogenaamde I96 template. Het design van de Nike clubjacks is namelijk gebaseerd op de trainingsjacks van Nike in 1996. Super spannend is het niet. Het FC Barcelona trainingsjack 2020-2021 is grofweg verdeeld in drie vlakken. De bovenkant van het trainingsjack is blauw, de middelste band is rood en het onderste gedeelte van het nieuwe Barcelona jack is zwart. Verder zijn de mouwen en de kraag blauw en hetzelfde geldt voor de rits van het trainingsjack. De Barcelona jacks zijn ook dit seizoen weer uitgerust met een taping over de mouwen en ook deze is blauw. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de linkerborst is uitgerust met het clubembleem van de Catalanen. In tegenstelling tot de andere items uit de trainingslijn van de Spaanse topclub staat op de jacks geen logo van een sponsor (Rakuten of BEKO). Wel bevatten de trainingsjacks aan de onderkant een subtiel label in de kleuren van de Catalaanse vlag. De tag bevat namelijk dunne, rode en gele strepen. Andere kenmerken van het trainingsjack zijn de twee zakken aan de zijkanten en de raglanmouwen, voor de perfecte fit. Ben je fan van Barca? Dan is dit zowel een perfect trainingsjack om casual te dragen als om in te trainen. Het jack is namelijk uitgerust met de Dri Fit technologie van het Amerikaanse sportmerk en deze technologie zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.

De spelers van de club dragen dit Barcelona trainingsjack niet tijdens de trainingen. Toch is het jack perfect te combineren met de broek van het nieuwe Barcelona trainingspak. De broek is namelijk blauw en bevat een band waarin ook weer de strepen van La Senyera te vinden zijn.

Barcelona anthem trainingsjack bestellen

Het Barcelona trainingsjack 2020-2021 kun je zowel voor kinderen als voor volwassenen bestellen. Het jack is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Voor dames kun je dit jack bestellen in de maten XS, S, M, L, en XL. Check ook andere Barcelona trainingskleding in de onderstaande winkels!

Bestel je Barcelona trainingsjack altijd in deze winkel! 

of deze SHOP! 

of deze webshop!

Barcelona trainingsjack 2020-2021