23 juni 2015

Barcelona presentatiepak 2015-2016

Barcelona en kledingsponsor Nike hebben vandaag het nieuwe presentatiepak 2015-2016 officieel gelanceerd. De presentatiepakken van Barca zullen gedurende het seizoen 2015-2016 vooral gedragen worden tijdens het reizen naar de Champions League, La Liga en Copa Del Rey wedstrijden en tijdens het verblijf in het hotel voorafgaande aan deze wedstrijden. Om deze reden wordt het presentatiepak ook wel het Barcelona hotelpak of buspak genoemd. Zoals traditioneel het geval is, hebben Barcelona en het Amerikaanse sportmerk twee pakken gerealiseerd. Het ene pak zal vooral gedragen worden in de voorbereiding op de thuiswedstrijden en het andere pak vooral ter voorbereiding op de uitwedstrijden. Nike heeft er komend seizoen voor gekozen om de spelers van Barcelona in het blauw te steken. Hiermee wordt de zwarte en roze trainingskleding van het seizoen 2014-2015 vervangen.

Donker blauw Barcelona presentatiepak 2015-2016

Het eerste Barcelona presentatiepak is geheel navy blauw. Dit pak zal vooral gedragen worden in de voorbereiding op de thuiswedstrijden. Het trainingsjack van dit Barcelona presentatiepak is overwegend navy blauw en bevat een gouden strip over de schouders en mouwen. Dit design zagen we eerder terug bij de nieuwe Barcelona trainingsshirts. Verder is het Barcelona jack uitgerust met strakke raglanmouwen, die getailleerd om de armen vallen. De zijkanten van het jack zijn uitgerust met twee zakken en op de borst prijken de logo's van Barcelona, hoofdsponsor Qatar Airways en Nike. Waar de trainingsshirts aan de achterkant het logo van subsponsor BEKO bevatten, is dit bij de presentatiepakken van de Champions League winnaar niet het geval. Het presentatiepak wordt gecompleteerd door een navy blauwe trainingsbroek met een gouden strip, die tot aan de knieën loopt. Ook deze broek is uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en aan de zijkanten prijken de logo's van Nike en de club. Verder valt de broek strak om de enkels en is de onderkant van de broek uitgerust met ritsen, zodat je de trainingsbroek makkelijk over je schoenen uit kan doen.

Licht blauw Barcelona presentatiepak 2015-2016

Het andere Barcelona presentatiepak 2015-2016 is een combinatie van licht blauw en navy blauw. Het jack van dit pak is namelijk licht blauw en bevat ook een gouden strip over de schouders en mouwen. Verder is dit pak uitgerust met dezelfde functionaliteiten als het andere pak. De logo's van Nike, Barcelona en Qatar Airways staan op dezelfde plek als op het andere pak. Het licht blauwe pak wordt gecompleteerd door dezelfde broek als het navy blauwe presentatiepak voor komend seizoen. Deze is dus ook donker blauw. De presentatiepakken van Barca bestaan voor 100% uit een woven polyester, wat de presentatiepakken geschikt maakt om in te trainen, maar ook om casual te dragen. Verder zijn de presentatiepakken van Barcelona uitgerust met de Nike Dri Fit technologie welke ervoor zorgt bijvoorbeeld zweet en vocht uit het pak wordt getransporteerd. De presentatiepakken van Barcelona worden onder andere gedragen door de beste spelers van Barcelona zoals Messi, Neymar, Suarez, Rakitic, Busquets, Alves en Iniesta. Check hieronder de foto's van de nieuwe Barcelona presentatiepakken.

Barcelona presentatiepak 2015-2016 kopen

Het Barcelona presentatiepak 2015-2016 kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen in verschillende officiële Barcelona shops. Deze shops check je in het overzicht hieronder. De prijs van het presentatiepak in volwassen maten is € 120,- en in kindermaten € 100,-. Bovendien heeft het nieuwe Barcelona trainingspak 2015-2016 hetzelfde design als het presentatiepak. Deze zijn € 110,- in volwassen maten en € 90,- in KIDS maten. Check hiernaast het overzicht met beschikbare Barcelona producten. Directe levering en gratis verzending!

Koop hier het nieuwe Barcelona presentatiepak in de Officiële Barcelona fanshop van Nike  

of in de online Barcelona voetbalshop! 

of in de online Barcelona shop van Unisportstore! 



Donker -blauw -barcelona -presentatiepak -2015-2016

Licht -blauw -barcelona -presentatiepak -2015-2016