23 september 2016

Barcelona Champions League trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Barcelona Champions League trainingspak voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door Nike en de Spaanse club. Dit trainingspak wordt door de club van Luis Enrique gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen. Bovendien wordt het Champions League pak gedragen door de reserves gedurende de wedstrijden in het kampioenenbal. De Catalaanse club is tijdens het toernooi ingedeeld in een poule met Manchester City, Borussia Mönchengladbach en Celti. Het pak is in twee verschillende varianten gelanceerd, welke we hieronder bespreken.

Barcelona Champions League sweater en trainingsbroek 2016-2017

Het nieuwe Barcelona Champions League trainingspak bestaat uit een zip training sweater en strakke trainingsbroek. De trainingssweater is overwegend zwart en bevat turquoise accenten. De turquoise accenten komen terug in de logo's van de club en Nike op de borst en bovendien zijn de mouwen turquoise gekleurd. Deze mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, waardoor deze de fit van een handschoen hebben. De training top van Barca wordt verder gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. Het nieuwe Barcelona pak wordt gecompleteerd door een strakke zwarte trainingsbroek. Deze trainingsbroek bevat bovendien een turquoise strip tot de knieholtes en ook de logo's van Barcelona en kledingsponsor Nike op deze trainingsbroek zijn turquoise gekleurd. Kenmerkend aan de trainingsbroek is dat deze strak om de kuiten en enkels valt, waardoor je je bovendien makkelijk en natuurlijk kunt bewegen. De trainingsbroek is aan de zijkanten uitgerust met zakken met een rits en aan de onderkant van de pijpen bevinden zich ook ritsen, waardoor je het trainingspak makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Zoals alle trainingskleding van Barcelona is de nieuwe Champions League trainingskleding van de club waar sterren als Suarez, Neymar en Messi spelen, uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Authentic AeroSwift trainingspak Barcelona 2016-2017

Van het nieuwe Barcelona trainingspak voor de Champions League wedstrijden is ook een authentic versie gelanceerd. Deze authentic strike versie is uitgerust met de AeroSwift technology. Deze technologie is verwerkt in het materiaal van de training tops en sweaters. De AeroSwift trainingspakken zijn namelijk gemaakt van enkele en dubbel geweven naden. De delen van het lichaam waar de meeste ventilatie nodig is zijn uitgerust met enkele naden, terwijl het pak ook stevig is door de dubbel geweven naden. Bovendien vallen de trainingspakken nog strakker om het lichaam. De authentic Champions League pakken van Barcelona met AeroSwift technologie zijn bovendien 10% lichter gemaakt dan voorheen, hebben 50% meer stretch, droger 25% sneller en voeren vocht tot wel 20% sneller af.

Check ook het nieuwe Barcelona CL trainingsshirt!

Barcelona trainingspak kopen

Het Champions League trainingspak van Barcelona voor 2016-2017 kan je per direct kopen. De training top heeft voor volwassenen een prijs van € 65,- en voor kinderen een prijs van € 55,-. Dit is ook de prijs van de trainingsbroek, waardoor de totale prijs van het pak € 130,- voor volwassenen is en € 110,- voor kinderen. Het authentic AeroSwift trainingspak is alleen gelanceerd voor volwassenen en heeft in totaal een prijs van € 220,-. De prijs van de Barcelona Strike Champions training top is € 120,- en de strike trainingsbroek € 100,-. Wil je andere Barcelona producten kopen, check dan onder andere het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het nieuwe Champions League pak van Barca in deze officiële BARCA SHOP (inclusief goedkopere t-shirts en trainignskleding)

of de BARCA NIKE shop! 

of in deze officiële SHOP!

Barcelona -CL-training -zip -top -2016-2017
Barcelona -CL-trainingsbroek -2016-2017