8 mei 2016

AZ uitshirt 2016-2017

Het nieuwe AZ shirt voor 2016-2017 werd vandaag gepresenteerd door Under Armour en de club uit Alkmaar. Het shirt werd gedragen tijdens de laatste wedstrijd van 2015-2016, welke door AZ met 3-1 gewonnen werd tegen FC Utrecht en zich daardoor plaatste voor de voorronde van de Europa League. Het nieuwe uitshirt zal bovendien door de Alkmaarders gedragen worden tijdens de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League wedstrijden gedurende 2016-2017. Het nieuwe voetbalshirt van de Eredivisionist staat in het teken van de stad Alkmaar en is bovendien door Under Armour uitgerust met de nieuwste technologieën. We besprek het design van het nieuwe shirt hieronder.

AZ uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe AZ uitshirt voor 2016-2017 is dit jaar overwegend licht blauw met zwarte accenten. De zwarte accenten komen allereerst terug in de klassieke polo kraag van het shirt. Bovendien bevatten de mouwen drie horizontale zwarte banen met witte figuren hierin verwerkt. Dit verwijst naar de kantelen van de burcht van Alkmaar. Op de rechter borst van het shirt prijkt het logo van de Amerikaanse kledingsponsor Under Armour. Het merk is sinds 2015-2016 kledingsponsor van de club. Op de andere borst staan de logo's van AZ en AFAS. Het Nederlandse softwarebedrijf is sinds 2010 hoofd- en shirtsponsor van de club. Het logo van AFAS staat bovendien op het midden van het voetbalshirt. Evenals het uitshirt van vorig seizoen bevat het shirt een speciaal detail aan de binnenkant van de kraag. Hierin staat namelijk de leus van de club verwerkt: ''Samen naar victorie''. Het nieuwe AZ uittenue wordt gecompleteerd door een licht blauw voetbalbroekje, waarop ook de logo's van AFAS, AZ en Under Armour staan. De kousen van het nieuwe tenue worden gekenmerkt door de brede horizontale licht blauwe en zwarte banen. Op de sokken staat ook het logo van UA. De nieuwe AZ shirts en tenues voor 2016-2017 hebben een nog strakkere pasvorm en zijn uitgerust met de Under Armour HeatGear- technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat vocht naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd, zodat de spelers droog en koel blijven en het tenue licht blijft. Bovendien zijn de AZ tenues uitgerust met het door Under Armour ontwikkelde 4 way stretch systeem, waardoor de spelers nog dynamischer zijn en de shirts sneller droegen. Tot zover de technische informatie betreffende de nieuwe shirts van AZ. In deze nieuwe voetbalshirts schitteren sterren als Jahanbakhsh, Henriksen, Vlaar, Wuytens, Rienstra en nog meer sterspelers van de club. Check ook het nieuwe AZ thuisshirt 2016-2017.

AZ voetbalshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe AZ shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor kinderen is € 65,- en voor volwassenen € 80-. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers. Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen! Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe uitshirt vanaf nu in deze AZ SHOP

of AZ Alkmaar STORE

Az -shirt -uit -under -armour -2016-2017

AZ-uittenue -2016-2017