28 juni 2015

AZ thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe AZ thuisshirt is vandaag officieel bekend gemaakt door de nieuwe kledingsponsor Under Armour en de Alkmaarders. In dit voetbalshirt speelt AZ de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League thuiswedstrijden in het Afas Stadion gedurende het seizoen 2015-2016. Opvallend aan het nieuwe voetbalshirt van AZ is dat deze dit jaar geen combinatie van rood en wit is, maar volledig rood. Daarmee is het design van het nieuwe AZ voetbalshirt gebaseerd op succesvolle voetbalshirts uit de geschiedenis van de club. Tijdens het seizoen 1980/1981 werd AZ kampioen in een geheel rood shirt en ook tijdens de succesvolle periodes onder leiding van Co Adriaanse en Louis van Gaal droeg AZ een geheel rood shirt.

AZ thuistenue 2015-2016

Het nieuwe AZ thuisshirt 2015-2016 is bijna volledig rood en bevat subtiele navy blauwe en witte accenten over het shirt. De witte accenten komen terug in de kleine v-hals van het shirt en in twee kleine banen over de schouders en mouwen. De bies aan de onderkant van de mouwen is navy blauw, evenals de achterkant van de hals. De rechter borst is uitgerust met het logo van Under Armour en de linker borst bevat zowel het logo van AZ als hoofdsponsor AFAS. AFAS komt ook terug op de achterkant van het voetbalshirt en op het midden van het shirt. Een subtiel detail is te vinden in de binnenkant van de kraag. Hierin staat namelijk het motto van de club: ''Samen naar Victorie''. Het nieuwe AZ thuistenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een navy blauwe baan. Bovendien staan op de shorts de logo's van AZ en Under Armour. De kousen van het nieuwe AZ tenue zijn geheel wit met dunne rode horizontale banen over het midden van de kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe AZ thuisshirts 2015-2016 en tenues. AZ verklapte bovendien al dat de nieuwe uitshirts van de club details bevatten van het stadion van de club.

AZ thuisshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe AZ thuisshirt kan je zowel in volwassen maten als in kindermaten kopen in de officiële AZ voetbalshop. De prijs van het thuisshirt in volwassen maten is € 69,95 en de prijs van het voetbalshirt in kindermaten is € 64,95. Inclusief AZ bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer. Check ook het overzicht met andere beschikbare AZ producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

AZ-voetbalshirt -thuis -2015-2016


AZ-thuisshirt -2015-2016

Bron: AZ.nl