AZ is al druk bezig met het design van het nieuwe uitshirt dat gedragen zal worden tijdens het seizoen 2011-2012. Earnest Stewart heeft gisteren via een brief aan Supportersbeweging Victoria Alkmaar de supporters bedankt voor hun inzet bij het ontwerpen van het uitshirt voor volgend seizoen. Een selectie van vijftien ontwerpen uit het topic op het AZ Fanpage-forum is naar AZ verstuurd.

‘’Er zitten hele goede tekeningen tussen en het is heel leuk om te zien dat de supporters zo met ons meedenken’’.

AZ gaat deze maand de collectie voor komend seizoen vaststellen in overleg met kledingsponsor Quick. Hierbij zal de club ‘’kijken of wij jullie ideeën in de collectie voor komend seizoen kunnen verwerken. Wellicht niet een volledige kopie van een door de supporters ingezonden shirt, maar zeker details zullen in de ontwerpen worden meegenomen.’’

Als het uittenue gereed is zal AZ dit laten weten. De supportersvereninging laat in een reactie weten te hopen dat AZ inderdaad serieus naar de ontwerpen zal kijken, en dat bepaalde details terug zullen komen in het uiteindelijke shirt. Ook hopen zij dat het mogelijk is wijzigingen door te voeren in het uiteindelijke shirt, mocht dit bepaalde elementen bevatten die algeheel buiten de smaak vallen.

 

Bron:

victoria-alkmaar.nl