Het nieuwe thuisshirt van Auxerre voor het seizoen 2011/2012 is door Auxerre via de website van de club bekend gemaakt. Het Auxerre thuisshirt heeft een vrij simpel design. Het is geheel wit met verschillende blauwe accenten. Zo wordt het polokraagje van het shirt gekenmerkt door twee blauwe en een witte baan. De onderkant van de mouwen zijn eveneens wit, evenals de onderkant van het shirt en de lijnen aan de zijkant van het shirt, welke van boven naar onder lopen. Op de linkerborst staat het logo A.J. Auxerre en op de andere borst het iconische logo van teamkledingsponsor Airness in het blauw. Daaronder staat het logo van subsponsor InVicta. Op het midden van het shirt staat hoofdsponsor Sensoble. Verder staan er nog twee subsponsoren op het shirt.

Achterop het shirt staat de naam van sponsor Groupama en op beide mouwen staat het logo en de naam van l'Yonne. Een ander opvallend details is geborduurde naam van de club achterop de kraag.

 

Check hieronder de foto's van het nieuwe Auxerre thuisshirt. Het Auxerre tenue kan je binnenkort kopen in de voetbalshop van Subside Sports.