Nadat gisteren al de nieuwe thuisshirts van Atletico Madrid werden gelanceerd, is vandaag het nieuwe Atletico Madrid trainingsshirt 2015-2016 officieel bekend gemaakt door de Spaanse club en kledingsponsor Nike. Deze trainingsshirts worden door sterren als Torres, Griezman, Arda en Koke gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Atletico Madrid en de Amerikaanse kledingsponsor hebben twee verschillende training shirts gelanceerd. Het rode trainingsshirt wordt vooral gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de thuiswedstrijden in het Vincente Caldero en het zwarte trainingsshirt wordt vooral gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de uitwedstrijden komen seizoen.

rode Atletico Madrid trainingsshirt 2015-2016

Het Atletico trainignsshirt voor de thuiswedstrijden is fel rood en heeft hetzelfde template als het nieuwe Barcelona, AS Roma en Paris Saint Germain trainingsshirt voor 2015-2016. Dit betekent dat het shirt een vrij simpel design heeft met een ronde hals. De achterkant van de ronde hals heeft een donkerder rode tint en over de schouders en mouwen loopt bovendien een rode strip. De linker borst is uitgerust met het logo van de in 1903 opgerichte club en de andere borst bevat de swoosh van Nike in het donker rood.  Op de trainingsshirts van Atletico Madrid staan geen uitingen van de nieuwe hoofdsponsor PLUS500. De Atletico Madrid trainingsshirts bestaan voor 100% uit gerecycled polyester en zijn voorzien van de Nike Dry Fit technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de spelers van de club optimaal kunnen presteren.

zwarte Atletico Madrid trainingsshirt 2015-2016

Het nieuwe zwarte Atletico Madrid trainingsshirt 2015-2016 wordt door de spelers gedragen in de voorbereiding op de uitwedstrijden gedurende 2015-2016. Dit trainingsshirt heeft dezelfde kleur als het nieuwe uitshirt van de club en is geheel zwart met een rode band om de kraag en een rode strip over de mouwen. De rode kleur is gebaseerd op één vand e clubkleuren van de club die afgelopen seizoen als derde is geëindigd in de Spaanse La Liga. De logo's van Atletico Madrid en Nike staan op dezelfde plek als op het rode trainingsshirt. Check hieronder de foto's van beide nieuwe shirts van   de club die onder leiding staat van Diego Simeone.

Atletico Madrid trainingsshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Atletico Madrid trainingsshirt 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de online Atletico Madrid voetbalshop! De prijs van deze trainingsshirts is € 39,95 in volwassen maten en € 33,- in kindermaten. Check daar ook de gisteren gepresenteerde Atletico Madrid thuisshirts 2015-2016. Of check het overzicht met beschikbare Atletico Madrid producten hiernaast.  Directe levering en gratis verzending!



Heb je een mening over het nieuwe Atletico Madrid shirt? Deel het hieronder!

Rode -Atletico -madrid -trainingsshirt -2015-2016

Zwarte -Atletico -Madrid -trainingsshirt -2015-2016