24 mei 2018

Atletico Madrid en Nike lanceren trainingspak in clubkleuren voor 2018-2019

Atletico Madrid draagt vanaf nu een nieuw trainingspak. Dit pak werd tegelijkertijd met het nieuwe voetbalshirt voor 2018-2019 officieel bekend gemaakt door de Spaanse club van trainer Diego Simeone en Nike. Dit pak wordt door de spelers van Atlético gedragen tijdens de eerste seizoenshelft van het seizoen 2018-2019 gedurende de trainingen ter voorbereiding op de La Liga en Copa Del Rey wedstrijden. Medio augustus/september wordt er een speciaal Champions League pak uitgebracht en begin 2019 volgt er waarschijnlijk weer een nieuw pak! Check hieronder alle details van het eerste trainingspak van Atlético Madrid voor 2018-2019.

Atletico Madrid trainingstrui en trainingsbroek 2018-2019

Het pak van de nummer twee van het seizoen 2018-2019 en de Europa League winnaar is geheel in stijl van de clubkleuren van Atletico Madrid. De training top van het pak is namelijk overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de rode strip over de schouders en mouwen. Deze taping is verdeeld in dunne streepjes. Verder heeft de trainingstrui van Atleti hetzelfde design als we altijd gewend zijn van Nike. De training top heeft een hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, zodat de top nog strakker om het lichaam valt. In de training sweater is ook een elastisch materiaal verwerkt, waardoor het mee rekt met het lichaam. De mouwen van het pak zijn ook weer de zogenaamde raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. Verder prijken op de borst de logo's van de club en Nike. De swoosh van het Amerikaanse sportmerk op deze top is rood. Kenmerkend aan de training top van het nieuwe pak is dat de achterkant iets langer is. Dit biedt de optimale bescherming.

De trainingsbroek van het nieuwe trainingspak van Atlético Madrid heeft dezelfde kleurencombinatie. De broek is namelijk geheel blauw en is aan de zijkanten uitgerust met een rode strip, welke verdeeld is in subtiele strepen. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband. Met deze band kan de fit van de broek aangepast worden. De onderkant van de broek bevat enkelritsen en de zijkanten van de trainingsbroek van Atlético Madrid zijn ook dit jaar weer uitgerust met ritsen. Uiteraard zijn aan de zijkanten van de broek ook de logo's van de club en Nike aanwezig. Iconisch aan de trainingsbroek van Nike is dat deze altijd strak om de benen vallen. Dit wordt door Nike de toelopende pasvorm genoemd. De reden van deze fit is ook weer het elastische materiaal van de broek.

Ook dit jaar zijn de trainingspakken van Nike weer uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder de foto's van het nieuwe pak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Diego Costa, Griezmann, Godin, Filipe Luiz, Koke, Saul en andere sterren. Check ook het nieuwe thuisshirt!

Atletico Madrid trainingspak 2018-2019 bestellen

Het nieuwe Atletico Madrid pak kan je per direct voor kinderen en volwassenen bestellen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De training top en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. Beide items hebben voor volwassenen een prijs van € 65,- en voor kinderen zijn de broek en de drill top € 55,-. Wil je andere producten van de Europa League winnaar van 2018 bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Atletico Madrid voetbalshirt in DEZE WINKEL

of in DEZE SHOP