7 september 2017

Atletico Madrid Champions League trainingsshirt en warming-up shirt 2017-2018

De nieuwe Champions League collectie van Atletico Madrid is uitgelekt! Onderdeel hiervan zijn twee nieuwe trainingsshirts/warming-up shirts. Een van de shirts wordt namelijk alleen gebruikt tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden en het andere shirt wordt voornamelijk gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden dit seizoen. De Spaanse club neemt het dit jaar in de groepsfase van het toernooi op tegen AS Roma, Chelsea en FC Quarabag. Het is dit jaar voor het eerst dat de club en Nike een speciale Champions League collectie voor de equipe van Diego Simeone lanceren. Check hieronder de details van het nieuwe trainingsshirt en pre match top. Beide hebben een opvallende kleur/design.

Roze Atletico Madrid trainingsshirt 2017-2018

Het nieuwe Champions League trainingsshirt van Atletico Madrid lijkt geheel roze te worden met navy blauwe details. Hiermee heeft het shirt dezelfde kleuren als het nieuwe trainingspak van de Spanjaarden. De navy blauwe details komen terug in een band achter de crew neck en in een strip over de schouders. Deze strip is verdeeld in dunne horizontale strepen. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en verder bevat het shirt aan de onderkant een opening. De achterzoom van het shirt is iets langer en dit biedt de optimale bescherming. Het trainingstenue van Atletico Madrid kan compleet gemaakt worden door een navy blauw broekje met aan de zijkanten een roze strip. Ook op dit broekje staan weer de logo's van de kledingsponsor en de club.

Atletico Madrid camouflage warming-up shirt 2017-2018

Het nieuwe warming-up shirt van Atletico Madrid heeft op het oog eenzelfde design als het nieuwe 3e shirt of Champions League shirt van de club. Dit shirt is een combinatie van zwart/roze en bevat een all-over camo print in deze kleuren over de voorkant van de pre match top. De achterkant van het warming-up shirt bevat een zwarte camo print. De roze accenten komen bovendien terug in de strip rondom de crew neck en in een strip over de mouwen. Ook de swoosh van kledingsponsor Nike op de rechter borst is roze en op de andere borst staat het logo van de club. Op de achterkant van het shirt staat waarschijnlijk een deel van de naam van de club. Dit tenue wordt compleet gemaakt door het voetbalbroekje van het 3e tenue waarin Atletico de Champions League wedstrijden dit seizoen speelt.

Zoals alle trainingskleding van Nike is ook deze nieuwe lijn uitgerust met de Dri Fit technology van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden vanaf deze week gedragen door spelers als Griezmann, Torres, Koke, Carrasco en andere sterren.

Atletico Madrid trainingsshirt kopen

Het nieuwe Champions League trainingsshirt en warming-up shirt kunnen vanaf komende week in de onderstaande shop gekocht worden voor zowel kinderen als volwassenen. De prijs van het trainingsshirt is € 44,95 voor volwassenen en € 39,95 voor kinderen. Het warming-up shirt is € 54,95 voor volwassenen en € 49,95 voor KIDS. Wil je andere Atletico Madrid producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwste Atletico Madrid traiiningsshirt altijd in deze SHOP

of deze online winkel!

of deze voetbalshop!