10 juli 2018

Aston Villa voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van Aston Villa voor het seizoen 2018-2019 zijn deze week officieel gelanceerd. Het gaat hierbij om de shirts die gedurende aankomend seizoen gedragen worden in de Premier League, FA Cup en League Cup. De nieuwe wedstrijdshirts van de Engelse club zijn ontworpen door de nieuwe kledingsponsors Fanatics en LUKE 1977. Deze twee merken werken in een driehoeksverhouding samen met Aston Villa. Afgelopen seizoen was de club van Steve Bruce erg dicht bij promotie naar de Engelse Premier League. Echter werd de finale van de play-offs verloren waardoor Aston Villa ook aankomend seizoen te bewonderen is op het tweede niveau van Engeland. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe shirts van Aston Villa? Check de details hieronder!

Aston Villa thuis shirt en tenue 2018-2109

Fanatics en LUKE 1977 hebben samen gezorgd voor een schitterend design van het nieuwe thuisshirt van Aston Villa. Fanatics is bekend in de sportwereld terwijl LUKE 1977 juist gespecialiseerd is in de fashion. Deze samenwerking heeft ervoor gezorgd dat Aston Villa komend seizoen in stijl het veld op gaat. Het shirt is heeft dit jaar twee verschillende tinten rood. Deze zijn te zien in banen die in verticale richting over het shirt lopen. Verder is het shirt versierd met blauwe details. Deze details komen terug in de V hals van het shirt. In de blauwe rand zijn ook dunne rode lijntjes te zien. Dit zelfde lijnenpatroon komt terug in de biesjes aan de onderkant van de mouwen. De mouwen van het nieuwe thuisshirt van Aston Villa hebben verder dezelfde kleur als de lichtrode banen. Onder de mouwen loopt een lichtblauwe strip. Deze stopt op de helft van het shirt. Op de rechterkant van de borst prijkt voor de alle eerste keer het logo van LUKE 1977. Op de linkerkant van de borst staat het clublogo van Aston Villa. Het logo van LUKE en Aston Villa passen goed bij elkaar, want beide zijn voorzien van een leeuw. Het nieuwe thuistenue van Aston Villa wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en blauwe kousen. Hierop zijn ook de uitingen van club en sponsor te zien.

Aston Villa uit shirt en tenue 2018-2019

Waar het uitshirt van afgelopen seizoen nog zwart van kleur was, is het nieuwe thuisshirt wit van kleur. Een fris ontwerp van het nieuwe uitshirt van de Engelse club. Het witte uitshirt voor het seizoen 2018-2019 wordt versierd met bordeaux rode details. Deze details komen terug in de V hals van het shirt. Waar in de rode rand ook subtiele lichtblauwe lijnen te zien zijn. Ditzelfde patroon komt terug in de biesjes aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterkant van de borst prijkt het logo van LUKE 1977. De functie van kledingsponsor wordt overgenomen van het Amerikaanse merk Under Armour, die tot dit seizoen te kledingsponsor was van de Engelse club. Op de linkerkant van de borst is het clubwapen van Aston Villa afgebeeld. Shirtsponsor van Aston Villa is 32RED. De naam van deze sponsor staat in het bordeaux rood in het midden van het shirt. Het nieuwe uittenue van Aston Villa voor het seizoen 2018-2019 wordt gecompleteerd door een rode voetbalbroek en rode kousen. Deze zijn natuurlijk ook voorzien van uitingen van de club en sponsor.

Bij Fanatics is men erg te spreken over de shirts en de samenwerking Danny Downs zegt: ‘’ de reden dat wij Fanatics heten is, omdat wij de fan centraal zetten bij alles wat wij doen. We zijn trots op het partnerschap met Aston Villa en LUKE 1977. Want de supporters kunnen voorop staan. Het is een innovatieve partnerschap en we zijn blij dat de fans eindelijk de producten kunnen zien die naar hard werken zijn gelanceerd.’’

Aston Villa voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Aston Villa shirt is vanaf augustus 2018 te bestellen in de onderstaande webshop. Hier heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer. Directe levering gegarandeerd!

Koop je Aston Villa shirt in DEZE WEBSHOP!