27 juli 2017

Aston Villa voetbalshirts 2017-2018

Aston Villa en kledingsponsor Under Armour hebben inmiddels ook de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 officieel bekend gemaakt. In deze shirts speelt Aston Villa de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2017-2018. De club van trainer Steve Bruce eindigde afgelopen seizoen op een teleurstellende dertiende plaats in de Championship, waardoor het niet wist te promoveren. De club en kledingsponsor Under Armour lanceerden eerder deze maand tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van ''The Villans.''

Aston Villa thuis shirt en tenue 2017-2018

Het thuisshirt van Aston Villa heeft het gebruikelijke design. De body van het shirt van de club uit Birmingham is geheel paars en de mouwen van het shirt zijn licht blauw. De onderkant van de mouwen bevatten wel een paarse bies. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de all-over print van de leeuw uit het logo van de club. Het logo van de club prijkt op de linker borst en de andere borst bevat het logo van kledingsponsor Under Armour. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds het seizoen 2016-2017 de tenues en trainingskleding van de Engelse club. Sponsor UNIBET versiert het midden van het shirt van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in Villa Park. Verder bevat de achterkant van de ronde hals ook weer een gele leeuw. Het nieuwe thuistenue van Aston Villa wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de onderkant een paarse band. De kousen zijn geheel paars.

Aston Villa uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Aston Villa is zwart en wordt gekenmerkt door de paarse band over de borst. Deze paarse band bevat een design van vakjes en wordt aan de boven en onderzijde geflankeerd door een licht blauwe band. De bies aan de onderkant van de mouwen is paars en ook de ronde hals bevat paarse details, De binnenkant van de kraag bevat een witte strip met daarin de leus van de club: ''PASSION – PRIDE – PURPOSE.'' De logo's van de club, UA en Unibet staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Ook de achterkant van het uitshirt bevat een gele leeuw. Het nieuwe uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met aan de onderkant een paarse band. Deze kousen zijn zwart met op het midden een paarse band met daarboven en onder een licht blauwe streep.

In deze nieuwe tenues spelen vanaf nu spelers als Kodjla, Agbonlahor, Grealish, Terry, Amavi en andere sterspelers.

Aston Villa voetbalshirt kopen

Het nieuwe Aston Villa shirt voor 2017-2018 kan je vanaf augustus kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt is € 74,95. In deze shop kan je het nieuwe shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.

Koop de nieuwe ASton Villa shirts in DEZE SHOP!

of deze Under Armour winkel!