2 juli 2016

Aston Villa voetbalshirt 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van Aston Villa voor 2016-2017 zijn dit weekend bekend gemaakt door de nieuwe kledingsponsor Under Armour en de Engelse club. In deze shirts speelt Aston Villa de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende komend seizoen. De club eindigde afgelopen seizoen als laatste in de Premier League, waardoor het komend seizoen op het tweede niveau van Engeland speelt. Under Armour is vanaf dit seizoen de nieuwe kledingsponsor van de club. De club en het Amerikaanse sportmerk tekenden een contract voor de duur van vijf jaar. UA heeft het stokje overgenomen van het Italiaanse merk Macron, welke sinds 2012 de kledingsponsor was van de club. Under Armour en Aston Villa presenteerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club. We bespreken ze allebei.

Aston Villa thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Aston Villa thuisshirt voor 2016-2017 is zoals altijd een combinatie van paars en licht blauw. De romp van het shirt is geheel paars (CLARET), terwijl het shirt licht blauwe mouwen bevat en een klassieke licht blauwe polo kraag. De binnenkant van het shirt is voorzien van een speciale leus: PRIDE – PASSION – PURPOSE. De achterkant van het shirt bevat net onder de kraag de iconische leeuw uit het clublogo van de Engelse club. Het logo van Aston Villa FC staat op de linker borst en de rechter borst is uitgerust met het logo van Under Armour. Hoofdsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in Villa Park, is Quick Books. Quick Books is sinds 2015 hoofdsponsor van de Villans. Het nieuwe thuistenue van Aston Villa wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje. In dit short komen ook de kleuren van de club weer terug. Zo zijn de zijkanten van het broekje uitgerust met een licht blauwe strip en de onderkant van de pijpen zijn uitgerust met een paarse lijn. Op de shorts staan ook de logo's van de club en Aston Villa. De kousen van het nieuwe tenue zijn overwegend licht blauw met een paarse band aan de bovenkant.

Aston Villa uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Aston Villa uitshirt voor 2016-2017 is overwegend wit en bevat ook de paarse en licht blauwe tinten uit de clubkleuren. De bovenkant van het shirt is licht blauw en net boven het midden van het voetbalshirt bevindt zich een paarse lijn. Ook de zijkanten van de v-hals zijn paars en de binnenkant van de v-hals bevat een licht blauw tussenstuk. Ook in de kraag van dit shirt staat dezelfde leus als in het thuisshirt staat en de logo's van de club, Under Armour en QuickBooks staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het nieuwe uittenue van Aston Villa wordt gecompleteerd door een licht blauw short met aan de onderkant een paarse lijn. De kousen van het uittenue zijn wit met aan de bovenkant zowel een paarse als licht blauwe lijn.

Alle Aston Villa tenues zijn uitgerust met de Under Armour Heat Gear technology. Deze technologie zorgt ervoor dat vocht naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd, zodat de spelers droog en koel blijven en het tenue licht blijft. Bovendien zijn de Aston Villa voetbalshirts en tenues uitgerust met het door Under Armour ontwikkelde 4 way stretch systeem, waardoor de spelers nog dynamischer zijn en de shirts sneller drogen. Check hieronder de foto's van de shirts en tenues waarin sterren als Agbonlahor, Grealish, Lescott, Traore, Ayew en Clark komend seizoen zullen schitteren.

Aston Villa voetbalshirt kopen

Het nieuwe Aston Villa voetbalshirt van 2016-2017 kan je voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 80,- en voor kinderen € 70,-. In deze shops kan je het Aston Villa shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer of van jouw favoriete sterspeler. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan bovendien het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering! 

Koop het nieuwste Aston Villa shirt in deze STORE! 

of  deze officiële shop! 


Aston -villa -thuis -shirt -2016-2017

Aston -villa -uitshirt -2016-2017